Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Tutta Real AngelicaBella
Bietto Tactiek splecially
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Pernot passt de bal in één keer door. D`Andrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Seror verovert de bal door een tackle van achteren. Seror schiet op doel. Kurc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:1

10e minuut.
Seror bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seror is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Alena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seror is nu in balbezit. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:2

16e minuut.
Nierychlewski passt de bal met de wreef. Boryczka speelt de bal door. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski geeft een lange en hoge pass. Seror springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Seror bereikt de bal nog maar net als eerste. Seror passt de bal in één keer door. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot haalt uit met een fantastische trap. Kurc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:3

21e minuut.
Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko geeft de bal voor. Daar is Fissiraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernot rent richting de bal. Pernot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:4

29e minuut.
Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krok probeert naar een medespeler te passen. Pawlak met een sublieme pass. Daar is Seror, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seror geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
D`Andrea verovert de bal door een tackle van achteren. D`Andrea passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nierychlewski neemt de hoekschop. Pernot krijgt zijn hoofd ertegen. Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:5

35e minuut.
Boryczka rent richting de bal. Boryczka passt de bal zonder na te denken. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:6

38e minuut.
Durieux heeft problemen om de bal te vangen. Durieux geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Andrea de bal. Seror verovert de bal door een tackle van achteren. Seror draait met de bal, schiet en ... Kurc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:7

41e minuut.
Boryczka is nu in balbezit. Fissiraga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boryczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Alena kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kurc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 68%, Real AngelicaBella 32%.
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:8

49e minuut.
Kurc speelt de bal door. Pawlak kopt de bal weg. Klungelig pakt D`Andrea de bal. Seror verovert de bal door een tackle van achteren. Seror draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krok. Stanimirov raakt geblesseerd tijdens het duel. Békés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Margolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Boryczka verovert de bal door een tackle van achteren. Boryczka probeert naar een medespeler te passen. D`Andrea is nu in balbezit. Seror verovert de bal door een tackle van achteren. Seror draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Durieux met de inworp. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Seror de bal. Seror haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:9

66e minuut.
Mejłun is nu in balbezit. Mejłun geeft de bal voor. Krok speelt de bal door. Pernot is nu in balbezit. Pernot draait met de bal, schiet en ... Kurc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:10

72e minuut.
Nierychlewski met de inworp. Durieux rent richting de bal. Durieux geeft de bal voor. Pernot is nu in balbezit. Pernot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kurc trapt de bal weg. Marsilio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szafor de bal onder controle te krijgen. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Boryczka met de inworp. Krok rent richting de bal. Krok geeft de bal voor. Pernot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Seror kopt de bal weg. Pernot is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boryczka zal de hoekschop nemen. Pernot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski passt de bal met de wreef. Pernot rent richting de bal. Pernot schiet op doel. Kurc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 67%, Real AngelicaBella 33%.
Avanti Tutta - Real AngelicaBella 0:11