Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Flanagan Real AngelicaBella
JoJO Tactiek splecially
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Małosolny rent richting de bal. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Boryczka passt de bal met de wreef. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Pernot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Szafor passt de bal zonder na te denken. Boryczka speelt de bal door. Nierychlewski speelt de bal door. Seror bereikt de bal nog maar net als eerste. Seror schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durieux rent richting de bal. Durieux geeft een hoge lob. Pernot is nu in balbezit. Pernot schiet op doel. Apreotesei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Real AngelicaBella 0:1

29e minuut.
Inworp. Pawlak met de inworp. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Daar is Seror, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seror draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Giamboni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanguszko. Giamboni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabiano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szafor controleert de bal met de borst. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Boryczka kopt de bal weg. Daar is Agassini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski geeft een lange en hoge pass. Pernot springt en kopt de bal. Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Pawlak met de inworp. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Seror krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Durieux de bal. Giamboni rent richting de bal. Nierychlewski maakt een afschuwelijke overtreding. Nierychlewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Seror kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Flanagan - Real AngelicaBella 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Flanagan 64%, Real AngelicaBella 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Flanagan - Real AngelicaBella 1:1

46e minuut.
Piller rent richting de bal. Piller met een sublieme pass. Pawlak probeert naar een medespeler te passen. Pernot rent richting de bal. Pernot geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Seror krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Real AngelicaBella 1:2

51e minuut.
Piller met een sublieme pass. Pernot heeft problemen om de bal te vangen. Pernot passt de bal zonder na te denken. Seror bereikt de bal nog maar net als eerste. Seror haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Seror bereikt de bal nog maar net als eerste. Seror draait met de bal, schiet en ... Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Real AngelicaBella 1:3

56e minuut.
Qəmbərov met een sublieme pass. Alecci bereikt de bal nog maar net als eerste. Alecci passt de bal zonder na te denken. Velescu rent richting de bal. Velescu draait met de bal, schiet en ... Margolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Małosolny rent richting de bal. Małosolny geeft een lange en hoge pass. Giamboni heeft problemen om de bal te vangen. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Margolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Real AngelicaBella 2:3

61e minuut.
Elmacı speelt de bal door. Klungelig pakt Alecci de bal. Alecci passt de bal in één keer door. Pane rent richting de bal. Pane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Boryczka passt de bal zonder na te denken. Qəmbərov speelt de bal door. Fabiano geeft een lange en hoge pass. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni draait met de bal, schiet en ... Margolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni schiet op doel. Margolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Giamboni rent richting de bal. Giamboni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Alena de bal. Velescu is nu in balbezit. Velescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Alecci kopt de bal weg. Pawlak rent richting de bal. Pawlak speelt de bal door. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Real AngelicaBella 2:4

76e minuut.
Klungelig pakt Giamboni de bal. Małosolny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seror. Seror krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Pawlak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei bokst de bal weg.

85e minuut.
Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka rent richting de bal. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka geeft een hoge lob. Seror springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Seror haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Elmacı de bal onder controle te krijgen. Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux rent richting de bal. Durieux geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Qəmbərov speelt de bal door. Klungelig pakt Alecci de bal. Amantini is nu in balbezit. Pernot verovert de bal door een tackle van achteren. Pernot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Seror geeft een hoge lob. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka passt de bal met de wreef. Seror rent richting de bal. Seror haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Flanagan 57%, Real AngelicaBella 43%.
Fc Flanagan - Real AngelicaBella 2:4