Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United F.C.CALIFFO
Rebel Tactiek WINGS
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
43.4 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Donello met een sublieme pass. Vučina is nu in balbezit. Vučina passt de bal in één keer door. Laspina is nu in balbezit. Laspina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Raspanti onderschept slim de pass. Raspanti geeft een hoge lob. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner schiet op doel. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - F.C.CALIFFO 0:1

24e minuut.
Nepomuceno geeft een lange en hoge pass. Díaz kopt de bal weg. Daar is Sabillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deryadeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Balázsy passt de bal in één keer door. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda speelt de bal door. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz schiet op doel. Mellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balázsy met een sublieme pass. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venice United - F.C.CALIFFO 1:1

43e minuut.
Esqueda onderschept slim de pass. Selner onderschept slim de pass. Selner passt de bal met de wreef. Laspina is nu in balbezit. Laspina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 53%, F.C.CALIFFO 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venice United - F.C.CALIFFO 1:1

53e minuut.
Gandini met een harde bal richting middenveld. Balázsy kopt de bal weg. Klungelig pakt Acerola de bal. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Vučina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donello bereikt de bal nog maar net als eerste. Donello passt de bal zonder na te denken. Laspina is nu in balbezit. Laspina haalt uit met een fantastische trap. Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Riihiluoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selner rent richting de bal. Selner schiet op doel. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - F.C.CALIFFO 1:2

76e minuut.
Laspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Belli speelt de bal door. Selner rent richting de bal. Selner haalt uit met een fantastische trap. Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Deryadeniz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Donello maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Selner rent richting de bal. Selner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - F.C.CALIFFO 1:3

80e minuut.
Laspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Donello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Miranda krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli passt de bal zonder na te denken. Laspina rent richting de bal. Laspina draait met de bal, schiet en ... Gandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Donello kopt de bal weg. Czerembor heeft problemen om de bal te vangen. Czerembor onderschept slim de pass. Laspina is nu in balbezit. Laspina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sorrento is nu in balbezit. Esqueda is nu in balbezit. Esqueda passt de bal met de wreef. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 56%, F.C.CALIFFO 44%.
Venice United - F.C.CALIFFO 1:3