Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Tutta V per Vendetta
Bietto Tactiek YO - YO
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.3 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Sánchez Álvarez is nu in balbezit. Sánchez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Békés kan de bal niet met de borst controleren. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bajocco is nu in balbezit. Bajocco passt de bal in één keer door. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycan rent richting de bal. Grycan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppi onderschept slim de pass. Coppi passt de bal met de wreef. Lippens geeft een lange en hoge pass. Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marsilio. Cammerata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lippens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Grycan de bal. Grycan haalt uit met een fantastische trap. Kurc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 66%, V per Vendetta 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avanti Tutta - V per Vendetta 0:0

68e minuut.
Békés geeft de bal voor. Klungelig pakt Meneses de bal. Marsilio geeft een hoge lob. Açıkkanat springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Coppi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stanimirov zal de hoekschop nemen. Açıkkanat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - V per Vendetta 1:0

73e minuut.
Açıkkanat probeert de bal aan de voet te houden. Lippens is nu in balbezit. Lippens probeert naar een medespeler te passen. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata schiet op doel. Kurc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avanti Tutta - V per Vendetta 1:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgănescu met de inworp. Bajocco rent richting de bal. Bajocco geeft een hoge lob. Grycan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 46%, V per Vendetta 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avanti Tutta - V per Vendetta 1:1