Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real AngelicaBella Campomaggiore
splecially Tactiek 552 lenta
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 51
very good Schieten excellent
excellent Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Seror onderschept slim de pass. Seror passt de bal met de wreef. Rognato is nu in balbezit. Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rognato rent richting de bal. Temesberger verovert de bal door een tackle van achteren. Temesberger passt de bal in één keer door. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Margolo met een harde bal richting middenveld. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Knežak zijn tegenspeler op de grond. Knežak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski is nu in balbezit. Durieux onderschept slim de pass. Durieux geeft een lange en hoge pass. Seror springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Berensztajn geeft een hoge lob. Sanguszko probeert de bal aan de voet te houden. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - Campomaggiore 0:1

13e minuut.
Boryczka speelt de bal door. Pawlak rent richting de bal. Pawlak passt de bal met de wreef. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Pawlak met een snelle inworp. Durieux probeert naar een medespeler te passen. Seror rent richting de bal. Seror haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak geeft een lange en hoge pass. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot geeft een lange en hoge pass. Seror maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicholls bokst de bal weg.

24e minuut.
D`Alena geeft de bal voor. Inworp. Tęcza met een snelle inworp. Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi haalt uit met een fantastische trap. Margolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Traab passt de bal zonder na te denken. Durieux geeft de bal voor. Berensztajn rent richting de bal. Seror verovert de bal door een tackle van achteren. Seror schiet op doel. Nicholls verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sanguszko passt de bal in één keer door. Rażniewski is nu in balbezit. Temesberger rent richting de bal. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pawlak onderschept slim de pass. Pawlak passt de bal zonder na te denken. Durieux is nu in balbezit. Durieux geeft een lange en hoge pass. Pernot kopt de bal weg. Nicholls probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Valdomino is nu in balbezit. Valdomino geeft een hoge lob. Szafor kopt de bal weg. Seror controleert de bal met de borst. Seror schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Rognato met de inworp. Piller probeert naar een medespeler te passen. Seror rent richting de bal. Seror haalt uit met een fantastische trap. Nicholls verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real AngelicaBella 49%, Campomaggiore 51%.
Real AngelicaBella - Campomaggiore 0:1

52e minuut.
Apnar rent richting de bal. Apnar geeft een lange en hoge pass. Temesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesberger haalt uit met een fantastische trap. Margolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - Campomaggiore 0:2

56e minuut.
Pernot geeft een lange en hoge pass. Berensztajn kopt de bal weg. Traab is nu in balbezit. Pernot onderschept slim de pass. Pernot geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Piller speelt de bal door. Rognato controleert de bal met de borst. Temesberger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Temesberger krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Traab is nu in balbezit. Traab geeft de bal voor. Inworp. Pawlak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durieux geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Poimenidis is nu in balbezit. Piller onderschept slim de pass. Piller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seror de bal. Seror schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - Campomaggiore 1:2

67e minuut.
Seror rent richting de bal. Temesberger onderschept slim de pass. Rażniewski is nu in balbezit. Temesberger is nu in balbezit. Temesberger draait met de bal, schiet en ... Margolo bokst de bal weg.

83e minuut.
Rażniewski is nu in balbezit. Poimenidis rent richting de bal. Poimenidis passt de bal zonder na te denken. Temesberger is nu in balbezit. Temesberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real AngelicaBella 44%, Campomaggiore 56%.
Real AngelicaBella - Campomaggiore 1:2