Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V per Vendetta F.C.CALIFFO
YO - YO Tactiek WINGS
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 48.6
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Sánchez Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Álvarez. Sánchez Álvarez krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Luciak geeft de bal voor. Cammerata probeert de bal met de borst te controleren. Rovito verovert de bal door een tackle van achteren. Rovito geeft een hoge lob. Laspina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Drăgănescu met een sublieme pass. Tozkoparan is nu in balbezit. Vučina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vučina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vučina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Raspanti geeft een lange en hoge pass. Moldovan speelt de bal door. Klungelig pakt Bałuszyński de bal. Selner is nu in balbezit. Selner draait met de bal, schiet en ... Havriciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V per Vendetta 69%, F.C.CALIFFO 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
V per Vendetta - F.C.CALIFFO 0:0

58e minuut.
Inworp. Tozkoparan met een snelle inworp. Lippens speelt de bal door. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Moldovan de bal. Laspina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luciak. Luciak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V per Vendetta 54%, F.C.CALIFFO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
V per Vendetta - F.C.CALIFFO 0:0