Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.CALIFFO V per Vendetta
WINGS Tactiek YO - YO
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten solid
average Passen solid
very good Verdedigen adequate


14e minuut.
Campolungo verovert de bal door een tackle van achteren. Donello is nu in balbezit. Donello geeft een lange en hoge pass. Selner is nu in balbezit. Selner schiet op doel. Havriciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Laspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspina geeft een lange en hoge pass. Raspanti kopt de bal weg. Selner rent richting de bal. Selner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - V per Vendetta 1:0

44e minuut.
Balchesini probeert de bal met de borst te controleren. Belli speelt de bal door. Raspanti is nu in balbezit. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.CALIFFO - V per Vendetta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 49%, V per Vendetta 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.CALIFFO - V per Vendetta 1:1

54e minuut.
Laspina kopt de bal weg. Moldovan geeft een lange en hoge pass. Cammerata rent richting de bal. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Mellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - V per Vendetta 1:2

84e minuut.
Belli verovert de bal door een tackle van achteren. Tozkoparan onderschept slim de pass. Tozkoparan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cammerata de bal. Cammerata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 51%, V per Vendetta 49%.
F.C.CALIFFO - V per Vendetta 1:2