Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United Avanti Tutta
Rebel Tactiek Bietto
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
42.7 gemiddelde waardering 38
uitstekend Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Mejłun heeft problemen om de bal te vangen. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejłun krijgt een gele kaart. Deryadeniz raakt geblesseerd tijdens het duel. Balázsy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deryadeniz krijgt zijn hoofd ertegen. Kurc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Deryadeniz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miranda zal de hoekschop nemen. Bicheru probeert de bal met de borst te controleren. Bicheru geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Czerembor met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal met de wreef. Bicheru rent richting de bal. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mejłun passt de bal in één keer door. Meneses geeft een hoge lob. Daar is Esqueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanimirov geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Avanti Tutta 0:1

16e minuut.
Riihiluoma geeft een lange en hoge pass. Colas kopt de bal weg. Belmar heeft problemen om de bal te vangen. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Belmar met een snelle inworp. Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanimirov begaat een overtreding. Stanimirov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fissiraga de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venice United - Avanti Tutta 1:1

22e minuut.
Mejłun rent richting de bal. Esqueda onderschept slim de pass. Békés schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Békés moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Békés schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Bicheru kopt de bal weg. Mejłun kan de bal niet met de borst controleren. Miranda geeft de bal voor. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Miranda kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzieniszewski de bal. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Díaz de bal. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru met een sublieme pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Marsilio met een sublieme pass. Czerembor bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Riihiluoma speelt de bal door. Balázsy speelt de bal door. Miranda speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurc bokst de bal weg. Fissiraga geeft een hoge lob. Colas bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmar begaat een overtreding. Colas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Colas kan niet meer verder spelen. Franchitti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 39%, Avanti Tutta 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venice United - Avanti Tutta 1:1

47e minuut.
D`Andrea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miranda met de inworp. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bicheru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanimirov. Bicheru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riihiluoma met een snel genomen vrije trap. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Soczyński passt de bal met de wreef. Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueda passt de bal zonder na te denken. Bicheru rent richting de bal. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Dzieniszewski de bal. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Deryadeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap. Kurc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kurc speelt de bal door. Miranda kopt de bal weg. Daar is D`Andrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Belmar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nepomuceno komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dzieniszewski probeert naar een medespeler te passen. Stanimirov probeert naar een medespeler te passen. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Avanti Tutta 1:2

78e minuut.
Esqueda met de inworp. Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Fissiraga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bicheru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díaz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venice United - Avanti Tutta 2:2

80e minuut.
Stanimirov passt de bal met de wreef. Meneses is nu in balbezit. Meneses passt de bal met de wreef. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Gandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nepomuceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuceno geeft een hoge lob. Mejłun heeft problemen om de bal te vangen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Deryadeniz kopt de bal weg. Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Fissiraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 33%, Avanti Tutta 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venice United - Avanti Tutta 2:2