Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bermy AtleticoMonaco
GATTUSO Tactiek Canosalandia
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 62.9
solid Schieten excellent
solid Passen formidable
good Verdedigen very good


13e minuut.
Buitenspel voor Scopel. Goede buitenspelval van de verdediging. Smuda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gattoni rent richting de bal. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gattoni is nu in balbezit. Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - AtleticoMonaco 0:1

19e minuut.
Campanini probeert naar een medespeler te passen. Bison is nu in balbezit. Bison passt de bal in één keer door. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Buisson de bal. Buisson geeft een lange en hoge pass. Petrocco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Broczkowski passt de bal met de wreef. Buisson heeft problemen om de bal te vangen. Buisson passt de bal in één keer door. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Nică rent richting de bal. Musumeci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musumeci krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cavalheiro rent richting de bal. Cavalheiro met een sublieme pass. Broczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski geeft de bal voor. Betliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Petrocco geeft een lange en hoge pass. Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Nică krijgt zijn hoofd ertegen. Madonna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski geeft de bal voor. Nică springt en kopt de bal. Madonna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - AtleticoMonaco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 65%, AtleticoMonaco 35%.
Real Bermy - AtleticoMonaco 0:2

47e minuut.
Negri rent richting de bal. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Petrocco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petrocco krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Petrocco rent richting de bal. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocco met een sublieme pass. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bernardis verovert de bal door een tackle van achteren. Babalioutas onderschept slim de pass. Babalioutas met een sublieme pass. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Nică passt de bal met de wreef. Musumeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński onderschept slim de pass. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Madonna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een hoge lob. Petrocco heeft problemen om de bal te vangen. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel met een sublieme pass. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap. Madonna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - AtleticoMonaco 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 69%, AtleticoMonaco 31%.
Real Bermy - AtleticoMonaco 0:3