Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AtleticoMonaco Real Bermy
Canosalandia Tactiek GATTUSO
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.2 gemiddelde waardering 43.3
excellent Schieten adequate
formidable Passen solid
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Negri bereikt de bal nog maar net als eerste. Negri passt de bal in één keer door. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Betliński heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski geeft een hoge lob. Nică krijgt zijn hoofd ertegen. Antoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Rimoldi heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski met een sublieme pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ... Antoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Honceriu heeft problemen om de bal te vangen. Gattoni rent richting de bal. Negri rent richting de bal. Betliński onderschept slim de pass. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Petrocco met een sublieme pass. Bison is nu in balbezit. Bison passt de bal met de wreef. Scopel rent richting de bal. Scopel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Dybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bison. Dybowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Broczkowski met een snel genomen vrije trap. Betliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nahum speelt de bal door. Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ... Antoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 30%, Real Bermy 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AtleticoMonaco - Real Bermy 0:0

48e minuut.
Broczkowski speelt de bal door. Honceriu heeft problemen om de bal te vangen. Honceriu passt de bal met de wreef. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bossini geeft een hoge lob. Caramarin kopt de bal weg. Dybowski kan de bal niet met de borst controleren. Dybowski geeft een hoge lob. Betliński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nică raakt geblesseerd tijdens het duel. Broczkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Betliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Negri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broczkowski met een snelle inworp. Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bernardis stond buitenspel. Milin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel. Antoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Real Bermy 1:0

84e minuut.
Dybowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bison is nu in balbezit. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică geeft een hoge lob. Betliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Antoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Musumeci de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Real Bermy 2:0

86e minuut.
Candussi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campani komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel met een sublieme pass. Betliński is nu in balbezit. Betliński geeft een lange en hoge pass. Nică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Real Bermy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 37%, Real Bermy 63%.
AtleticoMonaco - Real Bermy 3:0