Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monticelli Maior
new 4-3-3 Tactiek nuovo 352prova
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49.5 gemiddelde waardering 50.7
uitstekend Schieten solide
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Barbieri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cesaratto. Barbieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traab met een snel genomen vrije trap. Barbieri maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ömeroğlu passt de bal zonder na te denken. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Dragomir passt de bal in één keer door. Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti passt de bal in één keer door. Podgórzak is nu in balbezit. Podgórzak schiet op doel. Contrisciani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Maior 0:1

12e minuut.
Cadore passt de bal in één keer door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri passt de bal zonder na te denken. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monticelli - Maior 1:1

22e minuut.
Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi passt de bal in één keer door. Wawrzyńczok speelt de bal door. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Candia is nu in balbezit. Candia geeft een lange en hoge pass. Cadore is nu in balbezit. Cadore draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Maior 2:1

26e minuut.
Casagrande kopt de bal weg. Cadore probeert de bal met de borst te controleren. Cadore passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Maior 3:1

28e minuut.
Ömeroğlu passt de bal met de wreef. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Cadore rent richting de bal. Cadore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Traab met een sublieme pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri met een sublieme pass. Daar is Cadore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadore schiet op doel. Zdrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cesaratto heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri passt de bal met de wreef. Cadore is nu in balbezit. Cadore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monticelli 31%, Maior 69%.
Monticelli - Maior 3:1

46e minuut.
Balotti komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Casagrande speelt de bal door. Daar is Cadore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadore passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Zdrzałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Barbieri met een sublieme pass. Cadore is nu in balbezit. Wawrzyńczok is nu in balbezit. Cadore onderschept slim de pass. Cadore draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek bokst de bal weg. Klungelig pakt Winek de bal. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Calamari is nu in balbezit. Calamari geeft de bal voor. Brezzi kopt de bal weg. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Zdrzałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Nicolazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolazzi probeert naar een medespeler te passen. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Zdrzałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Maior 4:1

62e minuut.
Dragomir geeft een hoge lob. Stavridis kopt de bal weg. Klungelig pakt García Salgado de bal. Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak schiet op doel. Contrisciani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis haalt uit met een fantastische trap. Contrisciani bokst de bal weg.

66e minuut.
Candia passt de bal zonder na te denken. Cadore rent richting de bal. Klungelig pakt Nicolazzi de bal. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Maior 5:1

70e minuut.
Daar is Dragomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Borycki is nu in balbezit. Borycki geeft een hoge lob. Podgórzak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Calamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Maior 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monticelli 35%, Maior 65%.
Monticelli - Maior 6:1