Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic BICU Borgorosso Football Club
montalbano Tactiek Borgo3largalto
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten formidabel
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Tormar passt de bal in één keer door. Geukens is nu in balbezit. Geukens speelt de bal door. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Tormar probeert naar een medespeler te passen. Teterko rent richting de bal. Teterko passt de bal in één keer door. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens schiet op doel. Lucchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Antonucci geeft een lange en hoge pass. Tormar rent richting de bal. Tormar passt de bal zonder na te denken. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Burdo met de inworp. Pascarella probeert naar een medespeler te passen. Şık rent richting de bal. Şık draait met de bal, schiet en ... Lucchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 0:1

14e minuut.
Daar is Pascarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonucci is nu in balbezit. Antonucci geeft een lange en hoge pass. Ferraioli rent richting de bal. Ferraioli haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sebastiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık verovert de bal door een tackle van achteren. Şık passt de bal in één keer door. Teterko rent richting de bal. Teterko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Paganini verovert de bal door een tackle van achteren. Panigati bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigati geeft de bal voor. Ferraioli is nu in balbezit. Ferraioli draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meda bereikt de bal nog maar net als eerste. Meda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 1:1

25e minuut.
Şık probeert naar een medespeler te passen. Paganini onderschept slim de pass. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık verovert de bal door een tackle van achteren. Şık schiet op doel. Lucchini bokst de bal weg.

31e minuut.
Geukens heeft problemen om de bal te vangen. Bilancio probeert naar een medespeler te passen. Şık is nu in balbezit. Şık draait met de bal, schiet en ... Lucchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 1:2

38e minuut.
Tormar onderschept slim de pass. Tormar geeft een lange en hoge pass. Şık is nu in balbezit. Şık draait met de bal, schiet en ... Lucchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 1:3

40e minuut.
Sebastiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pascarella kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Morrone de bal onder controle te krijgen. Şık rent richting de bal. Şık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic BICU 54%, Borgorosso Football Club 46%.
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 1:3

46e minuut.
Paganini heeft problemen om de bal te vangen. Şık rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paganini. Şık raakt geblesseerd tijdens het duel. Karnezis wilt de vrije trap nemen. Lucchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Morrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrone passt de bal in één keer door. Daar is Palmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmas draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 2:3

53e minuut.
Tormar speelt de bal door. Bilancio rent richting de bal. Bilancio passt de bal in één keer door. Geukens rent richting de bal. Geukens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tormar rent richting de bal. Panigati onderschept slim de pass. Panigati geeft een lange en hoge pass. Meda rent richting de bal. Meda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Morrone kopt de bal weg. Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas geeft de bal voor. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraioli draait met de bal, schiet en ... Dovizioso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palmas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 3:3

67e minuut.
Pascarella speelt de bal door. Meda is nu in balbezit. Kiselev rent richting de bal. Meda onderschept slim de pass. Meda haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraioli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Karnezis is nu in balbezit. Karnezis met een sublieme pass. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 3:4

70e minuut.
Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko geeft een lange en hoge pass. Sebastiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şık rent richting de bal. Şık haalt uit met een fantastische trap. Lucchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Pascarella geeft een hoge lob. Sebastiano geeft de bal voor. Daar is Lichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmas rent richting de bal. Palmas schiet op doel. Dovizioso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palmas heeft problemen om de bal te vangen. Palmas speelt de bal door. Meda is nu in balbezit. Meda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 4:4

85e minuut.
Palmas is nu in balbezit. Palmas met een sublieme pass. Ferraioli is nu in balbezit. Ferraioli schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic BICU 45%, Borgorosso Football Club 55%.
Atletic BICU - Borgorosso Football Club 5:4