Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club Atletic BICU
Borgo3largalto Tactiek montalbano
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
40 gemiddelde waardering 39.4
uitstekend Schieten goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Bilancio met de inworp. Karnezis geeft een lange en hoge pass. Burdo kopt de bal weg. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens draait met de bal, schiet en ... Lucchini bokst de bal weg.

14e minuut.
Meda geeft een hoge lob. Ferraioli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frasnedi. Frasnedi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Alesini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frasnedi rent richting de bal. Alesini verovert de bal door een tackle van achteren. Alesini passt de bal met de wreef. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt van Crooy de bal. Ferraioli is nu in balbezit. van Crooy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Crooy krijgt een gele kaart. Ferraioli raakt geblesseerd tijdens het duel. Palmas neemt de penalty, wat een uithaal! Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Sebastiano geeft de bal voor. Ghidoni kopt de bal weg. Ferraioli rent richting de bal. Ferraioli schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Karnezis speelt de bal door. Burdo is nu in balbezit. Bilancio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bilancio krijgt een gele kaart. Burdo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geukens neemt de penalty, wat een uithaal! Lucchini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 50%, Atletic BICU 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borgorosso Football Club - Atletic BICU 0:0

46e minuut.
Acciai probeert naar een medespeler te passen. Kiselev rent richting de bal. Ghidoni onderschept slim de pass. Ghidoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Atletic BICU 0:1

48e minuut.
Meda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karnezis met een snelle inworp. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sebastiano is nu in balbezit. Acciai onderschept slim de pass. Acciai geeft een lange en hoge pass. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piroscia verovert de bal door een tackle van achteren. Alesini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van Crooy de bal. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ferraioli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Paganini geeft de bal voor. Inworp. Karnezis met de inworp. Acciai rent richting de bal. Acciai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lucchini met een harde bal richting middenveld. Antonucci kopt de bal weg. Kiselev rent richting de bal. Ghidoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghidoni draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sebastiano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alesini is nu in balbezit. Alesini geeft de bal voor. Klungelig pakt Morrone de bal. Morrone geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Alesini passt de bal in één keer door. Meda met een sublieme pass. Paganini rent richting de bal. Geukens onderschept slim de pass. Geukens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borgorosso Football Club - Atletic BICU 1:1

87e minuut.
Alesini kopt de bal weg. Ghidoni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiselev. Kiselev krijgt een gele kaart. Ghidoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghidoni komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Piroscia is nu in balbezit. Piroscia geeft de bal voor. Gruda rent richting de bal. Gruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Atletic BICU 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 55%, Atletic BICU 45%.
Borgorosso Football Club - Atletic BICU 2:1