Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TINTARA SG Borgorosso Football Club
Normal Tactiek Borgo3largalto
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 43.9
weak Schieten outstanding
weak Passen average
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Pascarella speelt de bal door. Şık is nu in balbezit. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık draait met de bal, schiet en ... Bisceglie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geukens is nu in balbezit. Geukens geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Karnezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnezis speelt de bal door. Daar is Geukens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geukens haalt uit met een fantastische trap. Guerci probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiaro heeft problemen om de bal te vangen. Teterko is nu in balbezit. Teterko met een sublieme pass. Şık is nu in balbezit. Şık haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:1

9e minuut.
Tormar verovert de bal door een tackle van achteren. Tormar geeft een lange en hoge pass. Şık is nu in balbezit. Şık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:2

10e minuut.
Lichev geeft een lange en hoge pass. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascarella geeft een hoge lob. Şık is nu in balbezit. Şık schiet op doel. Bisceglie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Burdo geeft de bal voor. Loiacono heeft problemen om de bal te vangen. Şık is nu in balbezit. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chiaro is nu in balbezit. Şık onderschept slim de pass. Teterko is nu in balbezit. Teterko draait met de bal, schiet en ... Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Teterko onderschept slim de pass. Teterko probeert naar een medespeler te passen. Pascarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascarella geeft de bal voor. Şık krijgt zijn hoofd ertegen. Bisceglie bokst de bal weg. Şık is nu in balbezit. Şık draait met de bal, schiet en ... Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:3

21e minuut.
Loiacono geeft een hoge lob. Karnezis heeft problemen om de bal te vangen. Karnezis passt de bal met de wreef. Şık is nu in balbezit. Şık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:4

24e minuut.
Loiacono bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnezis onderschept slim de pass. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens geeft een hoge lob. Teterko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pascarella geeft de bal voor. Klungelig pakt Chiaro de bal. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık rent richting de bal. Şık haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Geukens is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:5

28e minuut.
Klungelig pakt Salzano de bal. Şık verovert de bal door een tackle van achteren. Şık passt de bal met de wreef. Geukens is nu in balbezit. Geukens draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:6

30e minuut.
Lichev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karnezis speelt de bal door. Pascarella probeert naar een medespeler te passen. Geukens is nu in balbezit. Geukens geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Şık rent richting de bal. Şık passt de bal met de wreef. Teterko rent richting de bal. Teterko haalt uit met een fantastische trap. Chiaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:7

38e minuut.
Teterko geeft de bal voor. Cugnoni probeert de bal aan de voet te houden. Şık rent richting de bal. Şık schiet op doel. Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pascarella probeert naar een medespeler te passen. Guerci rent richting de bal. Geukens rent richting de bal. Geukens schiet op doel. Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:8

43e minuut.
Şık passt de bal met de wreef. Teterko is nu in balbezit. D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko verovert de bal door een tackle van achteren. Teterko schiet op doel. De bal raakt de paal. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık draait met de bal, schiet en ... Bisceglie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TINTARA SG 85%, Borgorosso Football Club 15%.
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:9

47e minuut.
Chiaro kopt de bal weg. Daar is Pala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loiacono rent richting de bal. Geukens is nu in balbezit. Geukens draait met de bal, schiet en ... Bisceglie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
van Crooy is nu in balbezit. van Crooy speelt de bal door. Tormar geeft de bal voor. Şık rent richting de bal. Şık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:10

50e minuut.
Tormar rent richting de bal. Tormar passt de bal in één keer door. Chiaro is nu in balbezit. Şık verovert de bal door een tackle van achteren. Şık draait met de bal, schiet en ... Bisceglie bokst de bal weg. Klungelig pakt Guerci de bal. Geukens rent richting de bal. Geukens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:11

54e minuut.
van Crooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano rent richting de bal. van Crooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano verovert de bal door een tackle van achteren. Salzano schiet op doel. Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Dovizioso probeert naar een medespeler te passen. Geukens kopt de bal weg. Şık rent richting de bal. Şık draait met de bal, schiet en ... Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
Prinelli geeft een hoge lob. Pascarella speelt de bal door. Chiaro heeft problemen om de bal te vangen. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:12

62e minuut.
Geukens is nu in balbezit. Geukens geeft een hoge lob. Teterko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:13

72e minuut.
Na een snelle pass probeert van Crooy de bal onder controle te krijgen. Tormar speelt de bal door. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Chiaro trapt de bal weg van het doel. Maretto kopt de bal weg. Şık is nu in balbezit. Şık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pala is nu in balbezit. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens speelt de bal door. Şık is nu in balbezit. Şık draait met de bal, schiet en ... Bisceglie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pascarella kopt de bal weg. Guerci controleert de bal met de borst. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık draait met de bal, schiet en ... Bisceglie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:14

82e minuut.
Burdo geeft een lange en hoge pass. Teterko is nu in balbezit. Teterko met een sublieme pass. Geukens rent richting de bal. Geukens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens passt de bal zonder na te denken. Şık heeft problemen om de bal te vangen. Şık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:15

90e minuut.
Pascarella geeft een hoge lob. Geukens kopt de bal weg. Daar is Teterko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TINTARA SG 81%, Borgorosso Football Club 19%.
TINTARA SG - Borgorosso Football Club 0:16