Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maior AtleticoMonaco
nuovo 352prova Tactiek Canosalandia
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 63.3
matig Schieten formidabel
solide Passen formidabel
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Broczkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Nică de bal. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică passt de bal in één keer door. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Zirbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 0:1

10e minuut.
Dybowski is nu in balbezit. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Papuc de bal onder controle te krijgen. Paal!

12e minuut.
Babalioutas probeert naar een medespeler te passen. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński met een sublieme pass. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 0:2

15e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski speelt de bal door. Dybowski speelt de bal door. Nică kan de bal niet met de borst controleren. Nică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Betliński passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap. Papuc probeert de bal aan de voet te houden. Zirbes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas passt de bal met de wreef. Nică rent richting de bal. Nică passt de bal zonder na te denken. Betliński rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Babalioutas kopt de bal weg. Nică rent richting de bal. Nică passt de bal met de wreef. Betliński heeft problemen om de bal te vangen. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 0:3

22e minuut.
Dybowski speelt de bal door. Broczkowski geeft een hoge lob. Betliński kopt de bal weg. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 0:4

24e minuut.
Caramarin speelt de bal door. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński probeert naar een medespeler te passen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński speelt de bal door. Broczkowski speelt de bal door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Jeronimov trapt de bal weg. Savio probeert naar een medespeler te passen. Bisaro heeft problemen om de bal te vangen. Bisaro probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Göğebakan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 1:4

30e minuut.
Betliński is nu in balbezit. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal met de wreef. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zirbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Babalioutas met een sublieme pass. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński passt de bal in één keer door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 1:5

33e minuut.
Babalioutas geeft een hoge lob. Betliński kopt de bal weg. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ... Zirbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 1:6

37e minuut.
Broczkowski passt de bal in één keer door. Caramarin rent richting de bal. Caramarin speelt de bal door. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Zirbes bokst de bal weg. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. Zirbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 1:7

39e minuut.
Babalioutas probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski geeft een lange en hoge pass. Betliński is nu in balbezit. Betliński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nică is nu in balbezit. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nică de bal. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 1:8

45e minuut.
Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski met een sublieme pass. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 75%, AtleticoMonaco 25%.
Maior - AtleticoMonaco 1:8

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zirbes trapt de bal weg. Caramarin kopt de bal weg. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Betliński de bal. Robbiati rent richting de bal. Betliński onderschept slim de pass. Betliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dybowski met een sublieme pass. Babalioutas heeft problemen om de bal te vangen. Babalioutas geeft de bal voor. Betliński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 1:9

62e minuut.
Caramarin met een sublieme pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński speelt de bal door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Klungelig pakt Savio de bal. Broczkowski speelt de bal door. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin geeft de bal voor. Nică springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Zirbes trapt de bal weg. Babalioutas kopt de bal weg. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jeronimov kan de bal niet met de borst controleren. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński passt de bal zonder na te denken. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... Zirbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babalioutas met de inworp. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Drożdżewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - AtleticoMonaco 1:10

80e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeronimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński geeft een hoge lob. Nică springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Betliński kopt de bal weg. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică passt de bal in één keer door. Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 90%, AtleticoMonaco 10%.
Maior - AtleticoMonaco 1:10