Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club Squadra
Borgo3largalto Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 22.5
uitmuntend Schieten slecht
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens speelt de bal door. Sarto probeert naar een medespeler te passen. Gruda rent richting de bal. Gruda draait met de bal, schiet en ... Legnami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sarto de bal. Sarto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 1:0

7e minuut.
Legnami probeert naar een medespeler te passen. Santapaola kopt de bal weg. van Crooy rent richting de bal. Agnellutti rent richting de bal. Agnellutti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agnellutti rent richting de bal. Agnellutti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pascarella verovert de bal door een tackle van achteren. Pascarella probeert naar een medespeler te passen. Sarto rent richting de bal. Sarto haalt uit met een fantastische trap. Legnami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 2:0

14e minuut.
Kiselev rent richting de bal. Tormar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carletto de bal. Sarto rent richting de bal. Sarto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Burdo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zaccara de bal. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto draait met de bal, schiet en ... Legnami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 3:0

19e minuut.
Kiselev geeft een lange en hoge pass. Samarati kopt de bal weg. Zaccara probeert de bal aan de voet te houden. Sarto is nu in balbezit. Sarto draait met de bal, schiet en ... Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geukens rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daniel rent richting de bal. Daniel speelt de bal door. Karnezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens is nu in balbezit. Geukens haalt uit met een fantastische trap. Legnami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Geukens onderschept slim de pass. Geukens geeft een lange en hoge pass. Fossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Legnami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarto rent richting de bal. Sarto haalt uit met een fantastische trap. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pascarella geeft een lange en hoge pass. Zaccara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lanfranchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Santapaola verovert de bal door een tackle van achteren. Karnezis onderschept slim de pass. Karnezis passt de bal zonder na te denken. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto schiet op doel. De bal raakt de paal. Legnami probeert naar een medespeler te passen. Pascarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascarella geeft een lange en hoge pass. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Karnezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnezis probeert naar een medespeler te passen. Paternoster probeert de bal aan de voet te houden. Pascarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascarella geeft de bal voor. Legnami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarto rent richting de bal. Sarto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 4:0

34e minuut.
Pascarella rent richting de bal. Pascarella geeft een hoge lob. Gruda probeert de bal aan de voet te houden. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tormar kopt de bal weg. Pascarella is nu in balbezit. van Crooy geeft een lange en hoge pass. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Lanfranchi de bal. Gruda rent richting de bal. Gruda passt de bal in één keer door. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 26%, Squadra 74%.
Borgorosso Football Club - Squadra 5:0

49e minuut.
Legnami trapt de bal weg van het doel. Karnezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnezis passt de bal zonder na te denken. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda geeft de bal voor. Geukens is nu in balbezit. Sarto is nu in balbezit. Sarto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 6:0

56e minuut.
van Crooy met een sublieme pass. Burdo is nu in balbezit. Pascarella met een sublieme pass. Sarto rent richting de bal. Sarto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Geukens rent richting de bal. Geukens passt de bal zonder na te denken. Lanfranchi is nu in balbezit. Sarto verovert de bal door een tackle van achteren. Sarto schiet op doel. Legnami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daniel probeert naar een medespeler te passen. Tormar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormar passt de bal zonder na te denken. Geukens is nu in balbezit. Geukens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zaccara trapt de bal weg. Karnezis kopt de bal weg. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto draait met de bal, schiet en ... Zaccara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
van Crooy is nu in balbezit. Tormar rent richting de bal. Tormar geeft een lange en hoge pass. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gruda kopt de bal weg. Paternoster heeft problemen om de bal te vangen. Paternoster passt de bal zonder na te denken. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zaccara trapt de bal weg van het doel. Tormar is nu in balbezit. Tormar passt de bal zonder na te denken. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens haalt uit met een fantastische trap. Legnami bokst de bal weg. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 7:0

74e minuut.
Karnezis geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Legnami trapt de bal weg. Geukens rent richting de bal. Geukens schiet op doel. Legnami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Geukens rent richting de bal. Geukens met een sublieme pass. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto haalt uit met een fantastische trap. Legnami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 8:0

85e minuut.
Pascarella passt de bal in één keer door. Gruda is nu in balbezit. Gruda met een sublieme pass. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Squadra 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 23%, Squadra 77%.
Borgorosso Football Club - Squadra 9:0