Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club AtleticoMonaco
Borgo3largalto Tactiek Canosalandia
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.8 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Betliński probeert naar een medespeler te passen. Renou is nu in balbezit. Pascarella begaat een overtreding. Pascarella krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Dybowski passt de bal in één keer door. Pascarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cavalheiro zijn tegenspeler op de grond. Cavalheiro krijgt een gele kaart.

14e minuut.
van Crooy rent richting de bal. Cavalheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cavalheiro de bal. Cavalheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:1

16e minuut.
Babalioutas verovert de bal door een tackle van achteren. Babalioutas passt de bal zonder na te denken. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:2

21e minuut.
Buisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalheiro geeft een lange en hoge pass. Dovizioso speelt de bal door. Cavalheiro rent richting de bal. Cavalheiro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:3

24e minuut.
Cavalheiro passt de bal met de wreef. Babalioutas met een sublieme pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:4

26e minuut.
Babalioutas met een sublieme pass. Dybowski met een sublieme pass. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:5

26e minuut.
Sarto speelt de bal door. Klungelig pakt Tormar de bal. Kiselev bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński onderschept slim de pass. Betliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:6

35e minuut.
Tormar met een sublieme pass. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson met een sublieme pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dybowski passt de bal zonder na te denken. Betliński is nu in balbezit. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:7

40e minuut.
Klungelig pakt Karnezis de bal. Babalioutas probeert naar een medespeler te passen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson geeft een hoge lob. Betliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:8

42e minuut.
Burdo passt de bal zonder na te denken. Pascarella geeft de bal voor. Cavalheiro kopt de bal weg. Renou rent richting de bal. Renou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Dybowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Pascarella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Broczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Betliński neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dovizioso met een harde bal richting middenveld. Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft een hoge lob. Renou is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renou is nu in balbezit. Renou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:9

45e minuut.
Lichev is nu in balbezit. Lichev passt de bal zonder na te denken. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 70%, AtleticoMonaco 30%.
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:10

46e minuut.
Karnezis probeert naar een medespeler te passen. Lichev rent richting de bal. Lichev geeft de bal voor. Renou kan de bal niet met de borst controleren. Renou schiet op doel. Dovizioso bokst de bal weg. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:11

48e minuut.
Klungelig pakt Sarto de bal. Cavalheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalheiro probeert naar een medespeler te passen. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tianying met een sublieme pass. Pascarella probeert de bal aan de voet te houden. Sarto probeert naar een medespeler te passen. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Karnezis geeft een hoge lob. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski speelt de bal door. Daar is Renou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renou schiet op doel. Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Burdo rent richting de bal. Burdo geeft een hoge lob. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda geeft de bal voor. Geukens springt en kopt de bal. Opdenacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kiselev met een sublieme pass. Burdo is nu in balbezit. Renou verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Renou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renou rent richting de bal. Renou haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Buisson kopt de bal weg. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Renou de bal. Renou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:12

62e minuut.
Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson speelt de bal door. Betliński heeft problemen om de bal te vangen. Betliński draait met de bal, schiet en ... Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:13

64e minuut.
Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas passt de bal in één keer door. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński schiet op doel. Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:14

66e minuut.
Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas passt de bal met de wreef. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski passt de bal met de wreef. Betliński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Babalioutas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Betliński rent richting de bal. Betliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Betliński rent richting de bal. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:15

71e minuut.
Daar is Dybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichev is nu in balbezit. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:16

74e minuut.
Buisson kopt de bal weg. Renou rent richting de bal. Renou heeft problemen om de bal te vangen. Renou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opdenacker trapt de bal weg van het doel. Broczkowski kopt de bal weg. Betliński is nu in balbezit. Betliński schiet op doel. Dovizioso bokst de bal weg. Renou heeft problemen om de bal te vangen. Renou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:17

88e minuut.
Renou passt de bal met de wreef. Kiselev is nu in balbezit. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ... Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Renou probeert de bal met de borst te controleren. Renou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 68%, AtleticoMonaco 32%.
Borgorosso Football Club - AtleticoMonaco 0:18