Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AtleticoMonaco Borgorosso Football Club
Canosalandia Tactiek Borgo3largalto
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
43 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 40.2
formidable Schieten very good
formidable Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski met een sublieme pass. Renou is nu in balbezit. Renou schiet op doel. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Honceriu rent richting de bal. Honceriu passt de bal met de wreef. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Renou krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Betliński is nu in balbezit. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 1:0

8e minuut.
Geukens speelt de bal door. Piroscia rent richting de bal. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 2:0

9e minuut.
Piroscia passt de bal in één keer door. Kiselev bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou verovert de bal door een tackle van achteren. Renou draait met de bal, schiet en ... Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lichev heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski met een sublieme pass. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou schiet op doel. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 3:0

12e minuut.
Betliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Honceriu de bal. Renou rent richting de bal. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu draait met de bal, schiet en ... Dovizioso bokst de bal weg.

14e minuut.
Dybowski met een sublieme pass. Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalioutas geeft een hoge lob. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 4:0

17e minuut.
Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalioutas passt de bal met de wreef. Renou rent richting de bal. Renou schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 5:0

19e minuut.
Betliński rent richting de bal. Honceriu rent richting de bal. Honceriu met een sublieme pass. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Karnezis verovert de bal door een tackle van achteren. Karnezis speelt de bal door. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Renou is nu in balbezit. Renou schiet op doel. Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 6:0

25e minuut.
Carol heeft problemen om de bal te vangen. Carol passt de bal in één keer door. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 7:0

26e minuut.
Opdenacker trapt de bal weg. Klungelig pakt Karnezis de bal. Renou rent richting de bal. Renou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 8:0

29e minuut.
Babalioutas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karnezis. Babalioutas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esquivel met een snel genomen vrije trap. Betliński rent richting de bal. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu draait met de bal, schiet en ... Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 9:0

32e minuut.
Klungelig pakt van Crooy de bal. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu passt de bal in één keer door. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Dovizioso met een sublieme pass. Göğebakan rent richting de bal. Göğebakan geeft een hoge lob. Renou is nu in balbezit. Renou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 10:0

34e minuut.
Carol met de inworp. Esquivel geeft de bal voor. Renou is nu in balbezit. Renou schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 11:0

36e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Basanisi verovert de bal door een tackle van achteren. Basanisi geeft een lange en hoge pass. Geukens springt en kopt de bal. Opdenacker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 11:1

39e minuut.
Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas speelt de bal door. Renou is nu in balbezit. Renou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 12:1

42e minuut.
Pascarella is nu in balbezit. Carol verovert de bal door een tackle van achteren. Carol speelt de bal door. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Frasnedi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol speelt de bal door. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 18%, Borgorosso Football Club 82%.
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 12:1

47e minuut.
Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński schiet op doel. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 13:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babalioutas met een snelle inworp. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski geeft de bal voor. Betliński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 14:1

53e minuut.
Babalioutas speelt de bal door. Honceriu rent richting de bal. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou schiet op doel. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 15:1

54e minuut.
Geukens probeert naar een medespeler te passen. Piroscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroscia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lichev de bal. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Renou is nu in balbezit. Renou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 16:1

59e minuut.
Carol heeft problemen om de bal te vangen. Carol passt de bal in één keer door. Dybowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Dybowski de bal. Dybowski geeft een hoge lob. Dovizioso bokst de bal weg. Betliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 17:1

65e minuut.
Honceriu speelt de bal door. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiselev. Kiselev krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Babalioutas kopt de bal weg. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasnedi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carol roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carol kan niet meer verder spelen. Guidonzi komt het veld opgelopen. Esquivel met een snel genomen vrije trap. Dybowski kopt de bal weg. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnezis onderschept slim de pass. Karnezis geeft een lange en hoge pass. Geukens rent richting de bal. Geukens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Basanisi kan de bal niet met de borst controleren. Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Göğebakan geeft een lange en hoge pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ... Dovizioso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Crooy heeft problemen om de bal te vangen. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 18:1

71e minuut.
Dybowski rent richting de bal. Lichev rent richting de bal. Dybowski begaat een overtreding. Lichev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Betliński geeft de bal voor. Daar is Lichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiselev bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou verovert de bal door een tackle van achteren. Renou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Guidonzi kopt de bal weg. van Crooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu verovert de bal door een tackle van achteren. Honceriu schiet op doel. Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 19:1

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dovizioso trapt de bal weg. Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft de bal voor. Betliński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dovizioso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso bokst de bal weg. Paal! Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 20:1

80e minuut.
Honceriu rent richting de bal. Honceriu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guidonzi de bal. Guidonzi geeft de bal voor. Renou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 21:1

81e minuut.
van Crooy is nu in balbezit. van Crooy passt de bal in één keer door. Betliński kan de bal niet met de borst controleren. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 22:1

83e minuut.
Sánchez Zapata rent richting de bal. Sánchez Zapata geeft een hoge lob. Betliński kopt de bal weg. Guidonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidonzi geeft de bal voor. Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Nahum speelt de bal door. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski speelt de bal door. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dybowski kopt de bal weg. Renou probeert de bal met de borst te controleren. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 23:1

89e minuut.
Klungelig pakt Karnezis de bal. Karnezis passt de bal met de wreef. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 24:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 25%, Borgorosso Football Club 75%.
AtleticoMonaco - Borgorosso Football Club 24:1