Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic BICU Real Bermy
montalbano Tactiek GATTUSO
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen good


14e minuut.
Campanini speelt de bal door. Scopel is nu in balbezit. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Paganini probeert de bal aan de voet te houden. Lucchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Real Bermy 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bossini met de inworp. Petrocco met een sublieme pass. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bilancio is nu in balbezit. Bossini is nu in balbezit. Bossini geeft de bal voor. Scopel rent richting de bal. Scopel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sebastiano geeft de bal voor. Musumeci is nu in balbezit. Musumeci geeft de bal voor. Scopel rent richting de bal. Scopel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bison met de inworp. Petrocco rent richting de bal. Petrocco passt de bal met de wreef. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ... Lucchini bokst de bal weg. Sebastiano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meda de bal. Scopel rent richting de bal. Scopel schiet op doel. Lucchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic BICU 64%, Real Bermy 36%.
Atletic BICU - Real Bermy 0:1

46e minuut.
Antonucci komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Morrone passt de bal met de wreef. Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas speelt de bal door. Ghidoni is nu in balbezit. Ghidoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Bossini passt de bal zonder na te denken. Bernardis rent richting de bal. Scopel is nu in balbezit. Scopel draait met de bal, schiet en ... Antonucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Real Bermy 0:2

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bossini met de inworp. Petrocco rent richting de bal. Petrocco passt de bal in één keer door. Bison geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Campanini speelt de bal door. Daar is Bernardis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganini is nu in balbezit. Bernardis onderschept slim de pass. Bernardis schiet op doel. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bossini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scopel is nu in balbezit. Scopel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Real Bermy 0:3

61e minuut.
Bison rent richting de bal. Bison met een sublieme pass. Scopel is nu in balbezit. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Real Bermy 0:4

64e minuut.
Bossini passt de bal met de wreef. Campanini heeft problemen om de bal te vangen. Campanini probeert naar een medespeler te passen. Petrocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bilancio geeft de bal voor. Ferraioli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bison neemt vlug de vrije trap. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ... Antonucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Real Bermy 0:5

73e minuut.
Panigati speelt de bal door. Morrone geeft de bal voor. Gattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghidoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghidoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Real Bermy 1:5

76e minuut.
Bernardis is nu in balbezit. Paganini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernardis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campanini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Scopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bison is nu in balbezit. Bison geeft een hoge lob. Daar is Scopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scopel draait met de bal, schiet en ... Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Real Bermy 1:6

87e minuut.
Campanini kopt de bal weg. Petrocco rent richting de bal. Petrocco geeft de bal voor. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic BICU 64%, Real Bermy 36%.
Atletic BICU - Real Bermy 1:6