Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TINTARA SG Monticelli
Normal Tactiek new 4-3-3
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Cugnoni rent richting de bal. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi speelt de bal door. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri schiet op doel. Bisceglie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cadore is nu in balbezit. Cadore schiet op doel. Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:1

4e minuut.
Casagrande geeft een hoge lob. Barbieri rent richting de bal. Barbieri passt de bal in één keer door. Cadore is nu in balbezit. Cadore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:2

7e minuut.
Pala speelt de bal door. Daar is Salzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande met een sublieme pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:3

9e minuut.
D`Alessandro passt de bal in één keer door. Casagrande rent richting de bal. Casagrande speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:4

11e minuut.
Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:5

12e minuut.
D`Alessandro heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri passt de bal in één keer door. Cadore is nu in balbezit. Cadore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:6

15e minuut.
Guerci geeft een lange en hoge pass. Ömeroğlu kopt de bal weg. Barbieri controleert de bal met de borst. Chiaro rent richting de bal. Chiaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Loiacono heeft problemen om de bal te vangen. Cadore rent richting de bal. Cadore haalt uit met een fantastische trap. Bisceglie bokst de bal weg. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:7

23e minuut.
Brezzi met een sublieme pass. Cadore rent richting de bal. Cadore speelt de bal door. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. Bisceglie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cadore rent richting de bal. Cadore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ömeroğlu geeft een hoge lob. Nicolazzi kopt de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Bisceglie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:8

26e minuut.
Salzano probeert naar een medespeler te passen. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu passt de bal met de wreef. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Salzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pala rent richting de bal. Gottarelli speelt de bal door. Cadore is nu in balbezit. Cadore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bisceglie probeert naar een medespeler te passen. Ömeroğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:9

31e minuut.
Brezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezzi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gottarelli de bal onder controle te krijgen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bisceglie probeert naar een medespeler te passen. Casagrande met een sublieme pass. Cadore heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Bisceglie bokst de bal weg. Cadore is nu in balbezit. Cadore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:10

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brezzi met de inworp. Ömeroğlu speelt de bal door. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Barbieri passt de bal zonder na te denken. Cadore is nu in balbezit. Cadore draait met de bal, schiet en ... Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ömeroğlu zal de hoekschop nemen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:11

40e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Guerci onderschept slim de pass. Ömeroğlu probeert naar een medespeler te passen. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:12

43e minuut.
Gottarelli onderschept slim de pass. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Cadore is nu in balbezit. Cadore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TINTARA SG 88%, Monticelli 12%.
TINTARA SG - Monticelli 0:12

46e minuut.
Balotti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu geeft de bal voor. Loiacono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore verovert de bal door een tackle van achteren. Cadore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:13

48e minuut.
Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerci verovert de bal door een tackle van achteren. Guerci probeert naar een medespeler te passen. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Loiacono kopt de bal weg. Pala speelt de bal door. García Salgado met een sublieme pass. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Marsala komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Chiaro is nu in balbezit. Marsala verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:14

53e minuut.
Marsala bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsala passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gottarelli passt de bal in één keer door. Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:15

60e minuut.
Casagrande kopt de bal weg. Gottarelli probeert naar een medespeler te passen. Chiaro heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottarelli passt de bal in één keer door. Casagrande met een sublieme pass. Marsala is nu in balbezit. Marsala haalt uit met een fantastische trap. Bisceglie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ömeroğlu met de inworp. Barbieri kan de bal niet met de borst controleren. Nicolazzi rent richting de bal. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Bisceglie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Bisceglie bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ömeroğlu neemt de hoekschop. Marsala springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:16

70e minuut.
Doeltrap. Bisceglie trapt de bal weg. Inworp. Balotti met een snelle inworp. Casagrande geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu geeft een lange en hoge pass. Pala heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:17

87e minuut.
Guerci heeft problemen om de bal te vangen. Chiaro speelt de bal door. Marsala is nu in balbezit. Marsala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Monticelli 0:18

88e minuut.
Prinelli probeert naar een medespeler te passen. Casagrande rent richting de bal. Casagrande geeft een hoge lob. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TINTARA SG 86%, Monticelli 14%.
TINTARA SG - Monticelli 0:18