Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monticelli TINTARA SG
new 4-3-3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 22.5
excellent Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Cugnoni met een snelle inworp. Ömeroğlu rent richting de bal. D`Alessandro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Alessandro krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Cadore is nu in balbezit. Cadore passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Chiaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ömeroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cadore is nu in balbezit. Cadore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bisceglie trapt de bal weg. Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Nicolazzi is nu in balbezit. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Bisceglie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Brezzi met een sublieme pass. Ömeroğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 1:0

13e minuut.
Brezzi met een sublieme pass. García Salgado met een sublieme pass. Ömeroğlu speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Casagrande zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traab met een sublieme pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Bisceglie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ömeroğlu de bal. Ömeroğlu passt de bal zonder na te denken. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ... Bisceglie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 2:0

19e minuut.
Loiacono is nu in balbezit. Casagrande onderschept slim de pass. Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore schiet op doel. Bisceglie bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chiaro geeft de bal voor. Casagrande kopt de bal weg. Pala heeft problemen om de bal te vangen. Cadore rent richting de bal. Cadore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pala met een sublieme pass. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande speelt de bal door. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 3:0

25e minuut.
Pala rent richting de bal. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pala zijn tegenspeler op de grond. Pala krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ömeroğlu met een snelle inworp. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cadore passt de bal zonder na te denken. Casagrande geeft de bal voor. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel. Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 4:0

31e minuut.
Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi met een sublieme pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel. Bisceglie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 5:0

33e minuut.
Daar is D`Alessandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande met een sublieme pass. Cadore rent richting de bal. Cadore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 6:0

37e minuut.
Cugnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugnoni geeft een lange en hoge pass. Nicolazzi probeert de bal aan de voet te houden. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Salzano rent richting de bal. Borlini onderschept slim de pass. Borlini passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Bisceglie met een harde bal richting middenveld. Cadore kopt de bal weg. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Bisceglie bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ömeroğlu neemt de hoekschop. Cadore heeft problemen om de bal te vangen. Cadore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monticelli 16%, TINTARA SG 84%.
Monticelli - TINTARA SG 6:0

46e minuut.
Balotti komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri passt de bal met de wreef. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ... Chiaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bisceglie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Prinelli probeert de bal aan de voet te houden. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore passt de bal in één keer door. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marsala komt het veld opgelopen. Bisceglie met een harde bal richting middenveld. Ömeroğlu kopt de bal weg. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marsala neemt de hoekschop. Ömeroğlu kopt de bal weg. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 7:0

57e minuut.
Ömeroğlu probeert naar een medespeler te passen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ömeroğlu neemt de hoekschop. Marsala krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Guerci probeert naar een medespeler te passen. Pala is nu in balbezit. Traab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Traab krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Loiacono kopt de bal weg. Balotti is nu in balbezit. Traab probeert naar een medespeler te passen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 8:0

77e minuut.
Traab speelt de bal door. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu geeft de bal voor. Nicolazzi springt en kopt de bal. Bisceglie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 9:0

79e minuut.
Casagrande passt de bal met de wreef. Guerci is nu in balbezit. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - TINTARA SG 10:0

83e minuut.
Traab probeert naar een medespeler te passen. Cugnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu onderschept slim de pass. Ömeroğlu geeft een hoge lob. Barbieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cugnoni heeft problemen om de bal te vangen. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Bisceglie trapt de bal weg van het doel. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu met een sublieme pass. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cugnoni passt de bal met de wreef. Traab speelt de bal door. Loiacono is nu in balbezit. Marsala onderschept slim de pass. Marsala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monticelli 11%, TINTARA SG 89%.
Monticelli - TINTARA SG 10:0