Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maior Squadra
nuovo 352prova Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 21.6
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Stavridis onderschept slim de pass. Fossa begaat een overtreding. Stavridis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macher zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Squadra 1:0

3e minuut.
Dragomir met de inworp. Trinco geeft een hoge lob. Fossa rent richting de bal. Stavridis onderschept slim de pass. Stavridis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Lanfranchi speelt de bal door. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto geeft een hoge lob. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Squadra 2:0

7e minuut.
Nafti rent richting de bal. Nafti passt de bal met de wreef. Trinco is nu in balbezit. Podgórzak is nu in balbezit. Podgórzak draait met de bal, schiet en ... Legnami bokst de bal weg.

10e minuut.
Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir geeft een hoge lob. Stavridis heeft problemen om de bal te vangen. Stavridis haalt uit met een fantastische trap. Legnami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Squadra 3:0

12e minuut.
Paternoster passt de bal in één keer door. Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfranchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podgórzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stavridis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Squadra 4:0

17e minuut.
Lanfranchi heeft problemen om de bal te vangen. Podgórzak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanfranchi. Podgórzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trinco komt bij de bal en schiet. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragomir zal de hoekschop nemen. Podgórzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Squadra 5:0

18e minuut.
Trinco met een sublieme pass. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir passt de bal in één keer door. Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trinco met een sublieme pass. Nafti rent richting de bal. Nafti met een sublieme pass. Stavridis rent richting de bal. Stavridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Samarati rent richting de bal. Trinco onderschept slim de pass. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis schiet op doel. Legnami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Squadra 6:0

25e minuut.
Fossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nafti met een snelle inworp. Trinco geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nafti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinco geeft een hoge lob. Podgórzak is nu in balbezit. Podgórzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dragomir is nu in balbezit. Dragomir passt de bal zonder na te denken. Podgórzak rent richting de bal. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Nafti kopt de bal weg. Paternoster heeft problemen om de bal te vangen. Trinco met een sublieme pass. Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paternoster rent richting de bal. Nafti verovert de bal door een tackle van achteren. Nafti probeert naar een medespeler te passen. Stavridis rent richting de bal. Stavridis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Zaccara trapt de bal weg. Cesaratto kopt de bal weg. Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 21%, Squadra 79%.
Maior - Squadra 6:0

47e minuut.
Macher onderschept slim de pass. Nafti is nu in balbezit. Nafti probeert naar een medespeler te passen. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto met een sublieme pass. Trinco speelt de bal door. Dragomir geeft een lange en hoge pass. Stavridis krijgt zijn hoofd ertegen. Legnami bokst de bal weg.

60e minuut.
Nafti passt de bal in één keer door. Podgórzak is nu in balbezit. Zaccara rent richting de bal. Podgórzak verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórzak schiet op doel. Legnami bokst de bal weg. Podgórzak is nu in balbezit. Podgórzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nafti geeft een lange en hoge pass. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir passt de bal in één keer door. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórzak passt de bal met de wreef. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis schiet op doel. Legnami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Squadra 7:0

65e minuut.
Fossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis probeert naar een medespeler te passen. Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak schiet op doel. Legnami bokst de bal weg.

71e minuut.
Doeltrap. Legnami trapt de bal weg van het doel. Nafti kopt de bal weg. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Dragomir de bal. Carletto rent richting de bal. Dragomir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carletto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carletto kan niet meer verder spelen. Mondillo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nafti kopt de bal weg. Trinco rent richting de bal. Trinco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stavridis de bal. Stavridis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Nafti de bal. Nafti geeft de bal voor. Dragomir rent richting de bal. Podgórzak is nu in balbezit. Podgórzak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Squadra 8:0

82e minuut.
Mondillo geeft een hoge lob. Inworp. Dragomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trinco rent richting de bal. Trinco geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Nafti kopt de bal weg. Stavridis rent richting de bal. Lanfranchi onderschept slim de pass. Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Stavridis geeft een lange en hoge pass. Legnami speelt de bal door. Nafti kopt de bal weg. Stavridis kan de bal niet met de borst controleren. Stavridis schiet op doel. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 22%, Squadra 78%.
Maior - Squadra 8:0