Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bermy Borgorosso Football Club
GATTUSO Tactiek Borgo3largalto
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 42.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Bison passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petrocco de bal. Petrocco geeft een hoge lob. Scopel heeft problemen om de bal te vangen. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso bokst de bal weg.

6e minuut.
Negri probeert naar een medespeler te passen. Campanini is nu in balbezit. Campanini passt de bal zonder na te denken. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Petrocco met een sublieme pass. Campanini probeert naar een medespeler te passen. Scopel heeft problemen om de bal te vangen. Scopel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 1:0

10e minuut.
Sarto speelt de bal door. Tormar is nu in balbezit. Tormar passt de bal zonder na te denken. Sarto rent richting de bal. Sarto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 1:1

12e minuut.
Lichev passt de bal zonder na te denken. Musumeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Musumeci geeft een lange en hoge pass. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ... Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 2:1

14e minuut.
Gattoni kopt de bal weg. Negri kan de bal niet met de borst controleren. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ... Antoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 2:2

22e minuut.
Negri kopt de bal weg. Klungelig pakt Bossini de bal. Gruda is nu in balbezit. Gruda passt de bal in één keer door. Antoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 2:3

28e minuut.
Campanini passt de bal zonder na te denken. Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison passt de bal in één keer door. Campanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Karnezis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Geukens de bal. Geukens geeft de bal voor. Daar is Gruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda draait met de bal, schiet en ... Antoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pascarella rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karnezis zal de hoekschop nemen. Sarto is nu in balbezit. Sarto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Petrocco geeft een hoge lob. Bison controleert de bal met de borst. Bison speelt de bal door. Scopel rent richting de bal. Scopel schiet op doel. Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 46%, Borgorosso Football Club 54%.
Real Bermy - Borgorosso Football Club 2:3

51e minuut.
van Crooy met een sublieme pass. Bossini rent richting de bal. Bossini passt de bal in één keer door. Bernardis rent richting de bal. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bison met een sublieme pass. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 3:3

61e minuut.
Daar is Scopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiselev is nu in balbezit. Scopel onderschept slim de pass. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 4:3

63e minuut.
Inworp. Burdo met de inworp. Petrocco met een sublieme pass. Bernardis rent richting de bal. Bernardis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Musumeci probeert naar een medespeler te passen. Bison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lichev. Lichev krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bossini is nu in balbezit. Burdo onderschept slim de pass. Burdo probeert naar een medespeler te passen. Gruda rent richting de bal. Gruda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Petrocco heeft problemen om de bal te vangen. Petrocco geeft een lange en hoge pass. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 5:3

80e minuut.
Negri is nu in balbezit. Negri geeft een hoge lob. Kiselev rent richting de bal. Scopel onderschept slim de pass. Scopel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Campanini met een sublieme pass. Daar is Bison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bison speelt de bal door. Scopel is nu in balbezit. Scopel schiet op doel. Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Borgorosso Football Club 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 37%, Borgorosso Football Club 63%.
Real Bermy - Borgorosso Football Club 6:3