Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AtleticoMonaco Atletic BICU
Canosalandia Tactiek montalbano
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 41.2
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Broczkowski speelt de bal door. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel passt de bal met de wreef. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 1:0

5e minuut.
Babalioutas kopt de bal weg. Betliński rent richting de bal. Betliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 2:0

6e minuut.
Babalioutas speelt de bal door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel passt de bal zonder na te denken. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dybowski met een sublieme pass. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal in één keer door. Daar is Dybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski geeft de bal voor. Nică is nu in balbezit. Lucchini bokst de bal weg.

11e minuut.
Panigati speelt de bal door. Ghidoni rent richting de bal. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraioli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guidonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidonzi passt de bal zonder na te denken. Esquivel speelt de bal door. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dybowski is nu in balbezit. Dybowski geeft de bal voor. Daar is Bilancio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Lucchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Nică rent richting de bal. Met opzet legt Paganini zijn tegenspeler op de grond. Nică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broczkowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Bilancio verovert de bal door een tackle van achteren. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 3:0

31e minuut.
Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski rent richting de bal. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 4:0

36e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Nică rent richting de bal. Nică geeft een lange en hoge pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dybowski passt de bal in één keer door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft de bal voor. Betliński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nică onderschept slim de pass. Nică met een sublieme pass. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 5:0

45e minuut.
Inworp. Antonucci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 31%, Atletic BICU 69%.
AtleticoMonaco - Atletic BICU 5:0

51e minuut.
Guidonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel rent richting de bal. Bilancio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bilancio krijgt een gele kaart. Esquivel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Esquivel kan niet meer verder spelen. Buisson komt het veld opgelopen. Broczkowski met een snel genomen vrije trap. Dybowski kopt de bal weg. Betliński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 6:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buisson met de inworp. Guidonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidonzi geeft een lange en hoge pass. Betliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Buisson is nu in balbezit. Buisson passt de bal in één keer door. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 7:0

58e minuut.
Nică is nu in balbezit. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dybowski passt de bal met de wreef. Paganini rent richting de bal. Nică onderschept slim de pass. Nică draait met de bal, schiet en ... Antonucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 8:0

62e minuut.
Daar is Palmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrone speelt de bal door. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Meda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 9:0

64e minuut.
Ghidoni speelt de bal door. Klungelig pakt Ferraioli de bal. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Antonucci trapt de bal weg. Babalioutas kopt de bal weg. Klungelig pakt Sebastiano de bal. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Göğebakan met een snelle inworp. Buisson is nu in balbezit. Buisson speelt de bal door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. Antonucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Panigati speelt de bal door. Göğebakan rent richting de bal. Göğebakan geeft een lange en hoge pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson speelt de bal door. Broczkowski rent richting de bal. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 10:0

75e minuut.
Buisson rent richting de bal. Buisson passt de bal in één keer door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Dybowski is nu in balbezit. Dybowski met een sublieme pass. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 11:0

80e minuut.
Buisson is nu in balbezit. Buisson geeft een lange en hoge pass. Sebastiano controleert de bal met de borst. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Dybowski geeft een hoge lob. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson geeft een hoge lob. Nică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Atletic BICU 12:0

90e minuut.
Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski speelt de bal door. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. Antonucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 26%, Atletic BICU 74%.
AtleticoMonaco - Atletic BICU 12:0