Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic BICU AtleticoMonaco
montalbano Tactiek Canosalandia
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten excellent
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen very good


13e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski passt de bal met de wreef. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Esquivel passt de bal zonder na te denken. Meda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică onderschept slim de pass. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - AtleticoMonaco 0:1

17e minuut.
Esquivel met een snelle inworp. Guidonzi rent richting de bal. Guidonzi passt de bal in één keer door. Betliński geeft een hoge lob. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nică is nu in balbezit. Nică geeft de bal voor. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - AtleticoMonaco 0:2

18e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică onderschept slim de pass. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - AtleticoMonaco 0:3

29e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Lucchini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Esquivel passt de bal zonder na te denken. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Paganini de bal. Betliński is nu in balbezit. Betliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bilancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Broczkowski speelt de bal door. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Lucchini bokst de bal weg.

33e minuut.
Alesini kopt de bal weg. Klungelig pakt Nică de bal. Sebastiano rent richting de bal. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Broczkowski passt de bal zonder na te denken. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel speelt de bal door. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Lucchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Dybowski passt de bal met de wreef. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski speelt de bal door. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Babalioutas is nu in balbezit. Dybowski geeft een hoge lob. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Lucchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - AtleticoMonaco 0:4

43e minuut.
Ghidoni met een sublieme pass. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Broczkowski krijgt een gele kaart. Ferraioli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic BICU 80%, AtleticoMonaco 20%.
Atletic BICU - AtleticoMonaco 0:4

46e minuut.
Antonucci komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Broczkowski kan de bal niet met de borst controleren. Sebastiano is nu in balbezit. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Antonucci bokst de bal weg.

50e minuut.
Dybowski passt de bal zonder na te denken. Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas probeert naar een medespeler te passen. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Klungelig pakt Dybowski de bal. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Bilancio onderschept slim de pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Betliński passt de bal zonder na te denken. Broczkowski is nu in balbezit. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Bilancio geeft de bal voor. Göğebakan kopt de bal weg. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - AtleticoMonaco 0:5

79e minuut.
Inworp. Esquivel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guidonzi is nu in balbezit. Guidonzi geeft een lange en hoge pass. Nică krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Panigati kopt de bal weg. Göğebakan is nu in balbezit. Göğebakan passt de bal met de wreef. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. Antonucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski geeft de bal voor. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic BICU 86%, AtleticoMonaco 14%.
Atletic BICU - AtleticoMonaco 0:5