Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monticelli Squadra
new 4-3-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
9% Spel op eigen helft 91%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 20
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Ömeroğlu met een sublieme pass. Casagrande speelt de bal door. Zaccara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri schiet op doel. Legnami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 1:0

2e minuut.
Nicolazzi met een sublieme pass. Ömeroğlu probeert naar een medespeler te passen. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore haalt uit met een fantastische trap. Samarati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
García Salgado probeert naar een medespeler te passen. Casagrande rent richting de bal. Casagrande met een sublieme pass. Cadore is nu in balbezit. Cadore schiet op doel. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Legnami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Brezzi is nu in balbezit. Cavagnaro rent richting de bal. Brezzi onderschept slim de pass. Brezzi geeft een hoge lob. Barbieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Samarati geeft een hoge lob. Ömeroğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Samarati de bal. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Casagrande speelt de bal door. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Legnami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 2:0

11e minuut.
Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Cadore is nu in balbezit. Cadore schiet op doel. Legnami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 3:0

12e minuut.
Nicolazzi kan de bal niet met de borst controleren. Nicolazzi geeft een lange en hoge pass. Samarati heeft problemen om de bal te vangen. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore schiet op doel. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaccara kopt de bal weg. Daar is Paternoster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadore verovert de bal door een tackle van achteren. Cadore draait met de bal, schiet en ... Legnami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 4:0

14e minuut.
Carletto is nu in balbezit. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi probeert naar een medespeler te passen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Traab probeert naar een medespeler te passen. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu passt de bal met de wreef. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi passt de bal in één keer door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Samarati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ömeroğlu met een sublieme pass. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 5:0

27e minuut.
Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande passt de bal met de wreef. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ... Legnami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 6:0

31e minuut.
Casagrande geeft een hoge lob. Zaccara kopt de bal weg. Carletto rent richting de bal. Ömeroğlu onderschept slim de pass. Ömeroğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Nicolazzi is nu in balbezit. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Legnami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 7:0

35e minuut.
Nicolazzi speelt de bal door. Samarati verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Legnami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Legnami trapt de bal weg van het doel. Cadore kopt de bal weg. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Legnami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 8:0

37e minuut.
Zaccara geeft de bal voor. Inworp. Ömeroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Casagrande is nu in balbezit. Casagrande geeft de bal voor. Zaccara heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monticelli 6%, Squadra 94%.
Monticelli - Squadra 8:0

46e minuut.
Balotti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 9:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marsala komt het veld opgelopen. Marsala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande geeft een lange en hoge pass. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen. Legnami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Traab onderschept slim de pass. Traab probeert naar een medespeler te passen. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu geeft een lange en hoge pass. Barbieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 10:0

56e minuut.
Zaccara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccara geeft de bal voor. Brezzi is nu in balbezit. Brezzi geeft een hoge lob. Barbieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Squadra 11:0

57e minuut.
Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Paternoster rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande met een sublieme pass. Marsala is nu in balbezit. Marsala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Daar is Paternoster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traab met een sublieme pass. Zaccara rent richting de bal. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ömeroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traab speelt de bal door. Marsala rent richting de bal. Marsala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Balotti rent richting de bal. Balotti speelt de bal door. Daar is Marsala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsala geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Balotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casagrande heeft problemen om de bal te vangen. Casagrande geeft een lange en hoge pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monticelli 12%, Squadra 88%.
Monticelli - Squadra 11:0