Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic BICU Maior
montalbano Tactiek nuovo 352prova
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten good
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Dragomir passt de bal zonder na te denken. Trinco is nu in balbezit. Trinco passt de bal met de wreef. Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak haalt uit met een fantastische trap. Lucchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Morrone met een sublieme pass. Klungelig pakt Wawrzyńczok de bal. Ghidoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghidoni haalt uit met een fantastische trap. Zdrzałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Maior 1:0

29e minuut.
Borycki geeft de bal voor. Lucchini probeert naar een medespeler te passen. Calamari kopt de bal weg. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir geeft een hoge lob. Lucchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Borycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trinco geeft een hoge lob. Dragomir speelt de bal door. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Borycki passt de bal in één keer door. Trinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinco passt de bal met de wreef. Maisano rent richting de bal. Maisano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lucchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Buitenspel voor Ferraioli. Goede buitenspelval van de verdediging. Antonucci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic BICU 60%, Maior 40%.
Atletic BICU - Maior 1:0

47e minuut.
Dragomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maisano is nu in balbezit. Bilancio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maisano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

49e minuut.
Morrone passt de bal in één keer door. Panigati bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigati passt de bal in één keer door. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Panigati probeert naar een medespeler te passen. Morrone speelt de bal door. Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghidoni onderschept slim de pass. Ghidoni draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek bokst de bal weg.

57e minuut.
Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki geeft een lange en hoge pass. Podgórzak is nu in balbezit. Podgórzak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Calamari de bal. Panigati is nu in balbezit. Panigati speelt de bal door. Ghidoni is nu in balbezit. Ghidoni draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Borycki rent richting de bal. Borycki passt de bal in één keer door. Trinco probeert naar een medespeler te passen. Podgórzak is nu in balbezit. Podgórzak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Panigati rent richting de bal. Panigati probeert naar een medespeler te passen. Ghidoni is nu in balbezit. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraioli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dragomir is nu in balbezit. Dragomir passt de bal in één keer door. Trinco probeert naar een medespeler te passen. Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Palmas passt de bal zonder na te denken. Wawrzyńczok is nu in balbezit. Ghidoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghidoni schiet op doel. Zdrzałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraioli met een sublieme pass. Ghidoni heeft problemen om de bal te vangen. Ghidoni schiet op doel. Zdrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic BICU - Maior 2:0

88e minuut.
Dragomir passt de bal in één keer door. Trinco met een sublieme pass. Paganini rent richting de bal. Maisano verovert de bal door een tackle van achteren. Maisano draait met de bal, schiet en ... Antonucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak schiet op doel. Antonucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic BICU 66%, Maior 34%.
Atletic BICU - Maior 2:0