Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bermy Squadra
GATTUSO Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 21.8
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Petrocco geeft de bal voor. Zaccara heeft problemen om de bal te vangen. Bernardis rent richting de bal. Bernardis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 1:0

5e minuut.
Bernardis passt de bal met de wreef. Petrocco rent richting de bal. Petrocco speelt de bal door. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. Legnami bokst de bal weg.

10e minuut.
Petrocco onderschept slim de pass. Petrocco geeft een lange en hoge pass. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 2:0

13e minuut.
Bison is nu in balbezit. Bison probeert naar een medespeler te passen. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 3:0

15e minuut.
Bernardis verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardis passt de bal met de wreef. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ... Legnami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 4:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Bossini de bal onder controle te krijgen. Bison is nu in balbezit. Bison passt de bal met de wreef. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Santapaola kopt de bal weg. Inworp. Bossini met de inworp. Petrocco geeft een lange en hoge pass. Bernardis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 5:0

30e minuut.
Cavagnaro passt de bal met de wreef. Bossini is nu in balbezit. Bossini geeft een lange en hoge pass. Scopel rent richting de bal. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bison geeft een hoge lob. Bernardis rent richting de bal. Paternoster legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paternoster krijgt een gele kaart. Bernardis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scopel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Legnami bokst de bal weg.

40e minuut.
Daar is Scopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossa geeft een hoge lob. Bossini rent richting de bal. Bossini passt de bal zonder na te denken. Scopel rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bossini rent richting de bal. Bossini speelt de bal door. Bison met een sublieme pass. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Legnami met een harde bal richting middenveld. Bossini kopt de bal weg. Daar is Scopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scopel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 23%, Squadra 77%.
Real Bermy - Squadra 6:0

46e minuut.
Bison probeert naar een medespeler te passen. Rimoldi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zaccara de bal. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 7:0

49e minuut.
Rimoldi passt de bal met de wreef. Petrocco is nu in balbezit. Petrocco geeft de bal voor. Scopel kan de bal niet met de borst controleren. Scopel speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Paternoster met een snelle inworp. Fossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossa met een sublieme pass. Scopel is nu in balbezit. Scopel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rimoldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bernardis de bal. Carletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Carletto kopt de bal weg. Musumeci is nu in balbezit. Musumeci passt de bal zonder na te denken. Bernardis rent richting de bal. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Legnami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Carletto rent richting de bal. Bernardis onderschept slim de pass. Bernardis probeert naar een medespeler te passen. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zaccara probeert de bal aan de voet te houden. Fossa rent richting de bal. Petrocco onderschept slim de pass. Petrocco geeft de bal voor. Bernardis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bossini passt de bal in één keer door. Bison is nu in balbezit. Bison met een sublieme pass. Scopel rent richting de bal. Scopel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scopel is nu in balbezit. Scopel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 8:0

61e minuut.
Santapaola onderschept slim de pass. Santapaola speelt de bal door. Scopel rent richting de bal. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Legnami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 9:0

66e minuut.
Agnellutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Musumeci verovert de bal door een tackle van achteren. Musumeci met een sublieme pass. Scopel is nu in balbezit. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Bernardis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bison is nu in balbezit. Bison met een sublieme pass. Bernardis rent richting de bal. Bernardis schiet op doel. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 10:0

71e minuut.
Cavagnaro is nu in balbezit. Bison onderschept slim de pass. Daar is Bison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bison geeft een lange en hoge pass. Scopel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Bossini passt de bal met de wreef. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfranchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lanfranchi krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bossini kopt de bal weg. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis geeft de bal voor. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 11:0

80e minuut.
Samarati kopt de bal weg. Bossini probeert naar een medespeler te passen. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Samarati de bal onder controle te krijgen. Legnami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Rimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoldi geeft een hoge lob. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Legnami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Squadra 12:0

90e minuut.
Samarati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrocco met de inworp. Bossini geeft een lange en hoge pass. Bernardis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 9%, Squadra 91%.
Real Bermy - Squadra 12:0