Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monticelli Atletic BICU
new 4-3-3 Tactiek montalbano
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
49.4 gemiddelde waardering 42.1
very good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Candia onderschept slim de pass. Candia geeft de bal voor. Cadore kopt de bal weg. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore passt de bal zonder na te denken. Traab met een sublieme pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Paganini verovert de bal door een tackle van achteren. Paganini geeft de bal voor. Palmas kopt de bal weg. Morrone is nu in balbezit. Morrone geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Traab rent richting de bal. Traab passt de bal in één keer door. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu geeft een hoge lob. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Panigati geeft de bal voor. Daar is Brezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraioli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert García Salgado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Atletic BICU 0:1

18e minuut.
Borlini passt de bal in één keer door. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsala is nu in balbezit. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ömeroğlu is nu in balbezit. Marsala bereikt de bal nog maar net als eerste. Meda begaat een overtreding. Meda krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ömeroğlu passt de bal zonder na te denken. Casagrande rent richting de bal. Casagrande passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Lucchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Paganini rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri passt de bal zonder na te denken. Cadore rent richting de bal. Cadore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Paganini rent richting de bal. Cadore verovert de bal door een tackle van achteren. Cadore met een sublieme pass. Barbieri rent richting de bal. Cadore is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monticelli - Atletic BICU 1:1

45e minuut.
Antonucci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monticelli 34%, Atletic BICU 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monticelli - Atletic BICU 1:1

48e minuut.
Inworp. Balotti komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ömeroğlu passt de bal in één keer door. Traab rent richting de bal. Traab passt de bal zonder na te denken. Marsala heeft problemen om de bal te vangen. Marsala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas probeert naar een medespeler te passen. Ghidoni is nu in balbezit. Ghidoni schiet op doel. Contrisciani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Atletic BICU 1:2

71e minuut.
Bilancio onderschept slim de pass. Bilancio geeft een lange en hoge pass. Balotti rent richting de bal. Palmas onderschept slim de pass. Palmas schiet op doel. Contrisciani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Casagrande rent richting de bal. Casagrande passt de bal in één keer door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Antonucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monticelli - Atletic BICU 2:2

77e minuut.
Ömeroğlu probeert naar een medespeler te passen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande passt de bal met de wreef. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Traab de bal. Traab passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Atletic BICU 3:2

86e minuut.
Sebastiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu onderschept slim de pass. Ömeroğlu passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Monticelli - Atletic BICU 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monticelli 33%, Atletic BICU 67%.
Monticelli - Atletic BICU 4:2