Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bermy TINTARA SG
GATTUSO Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 20.6
formidable Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Negri geeft een lange en hoge pass. Petrocco is nu in balbezit. Petrocco geeft een hoge lob. Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Campanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanini passt de bal in één keer door. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel passt de bal in één keer door. Bossini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is D`Alessandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrocco rent richting de bal. Petrocco passt de bal zonder na te denken. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 1:0

9e minuut.
Bison rent richting de bal. Bison met een sublieme pass. Scopel heeft problemen om de bal te vangen. Scopel schiet op doel. Doriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pala kopt de bal weg. Bossini met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Doriano de bal onder controle te krijgen. Scopel rent richting de bal. Scopel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bisceglie trapt de bal weg. Campanini kopt de bal weg. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Bisceglie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Doriano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bossini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrocco geeft de bal voor. Bernardis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 2:0

15e minuut.
Bossini speelt de bal door. Scopel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pala. Pala krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Loiacono rent richting de bal. Bossini verovert de bal door een tackle van achteren. Bossini probeert naar een medespeler te passen. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Bisceglie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 3:0

23e minuut.
Chiaro kan de bal niet met de borst controleren. Bisceglie met een sublieme pass. Bossini kopt de bal weg. Scopel heeft problemen om de bal te vangen. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Bisceglie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bisceglie trapt de bal weg. Petrocco kopt de bal weg. Scopel heeft problemen om de bal te vangen. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrocco rent richting de bal. Petrocco met een sublieme pass. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Bisceglie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bisceglie niet meer kan verder spelen. Marubbi komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Loiacono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossini passt de bal zonder na te denken. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 4:0

37e minuut.
Bossini kopt de bal weg. Scopel rent richting de bal. Scopel passt de bal met de wreef. Bernardis rent richting de bal. Bernardis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 5:0

44e minuut.
Prinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocco verovert de bal door een tackle van achteren. Petrocco geeft een hoge lob. Bernardis rent richting de bal. Bernardis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 12%, TINTARA SG 88%.
Real Bermy - TINTARA SG 5:0

47e minuut.
Campanini is nu in balbezit. Salzano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Campanini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campanini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Scopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Marubbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 6:0

51e minuut.
Campanini verovert de bal door een tackle van achteren. Campanini probeert naar een medespeler te passen. Bison probeert naar een medespeler te passen. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Campanini is nu in balbezit. Campanini passt de bal in één keer door. Scopel is nu in balbezit. Scopel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Doriano de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 7:0

56e minuut.
Doriano probeert naar een medespeler te passen. Petrocco speelt de bal door. Chiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis onderschept slim de pass. Bernardis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scopel rent richting de bal. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 8:0

59e minuut.
Bernardis heeft problemen om de bal te vangen. Marubbi met een sublieme pass. Bison kopt de bal weg. Scopel rent richting de bal. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bossini speelt de bal door. Petrocco is nu in balbezit. Petrocco passt de bal zonder na te denken. Daar is Bernardis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Marubbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bison geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scopel de bal. Scopel probeert naar een medespeler te passen. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bossini met de inworp. Daar is Petrocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrocco geeft een hoge lob. Bison rent richting de bal. Bison geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Negri is nu in balbezit. Petrocco speelt de bal door. Bison met een sublieme pass. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 9:0

75e minuut.
Doriano met een sublieme pass. Chiaro probeert naar een medespeler te passen. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Chiaro probeert de bal aan de voet te houden. Marubbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 10:0

82e minuut.
Loiacono heeft problemen om de bal te vangen. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossini geeft de bal voor. Bernardis rent richting de bal. Bernardis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - TINTARA SG 11:0

85e minuut.
Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni geeft een hoge lob. Inworp. Campanini met een snelle inworp. Bison geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Negri de bal onder controle te krijgen. Petrocco rent richting de bal. Petrocco passt de bal met de wreef. Scopel heeft problemen om de bal te vangen. Petrocco speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bison rent richting de bal. Bison passt de bal met de wreef. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chiaro de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 15%, TINTARA SG 85%.
Real Bermy - TINTARA SG 11:0