Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TINTARA SG Real Bermy
Normal Tactiek GATTUSO
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 46.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Campanini met een snelle inworp. Bison geeft de bal voor. Bossini kopt de bal weg. Bernardis heeft problemen om de bal te vangen. Bernardis draait met de bal, schiet en ... Marubbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scopel is nu in balbezit. Scopel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:1

13e minuut.
Petrocco is nu in balbezit. Petrocco probeert naar een medespeler te passen. Scopel is nu in balbezit. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Marubbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:2

14e minuut.
Salzano passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bernardis de bal onder controle te krijgen. D`Alessandro rent richting de bal. Bernardis verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:3

17e minuut.
Musumeci met een sublieme pass. Klungelig pakt D`Alessandro de bal. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guerci de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:4

20e minuut.
Petrocco speelt de bal door. Bossini is nu in balbezit. Bossini geeft een hoge lob. Bison met een sublieme pass. Petrocco geeft de bal voor. Marubbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison geeft de bal voor. Daar is Guerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernardis rent richting de bal. Bernardis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bison geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:5

24e minuut.
Scopel rent richting de bal. Scopel passt de bal zonder na te denken. Bossini met een sublieme pass. Bernardis rent richting de bal. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. Marubbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

25e minuut.
Prinelli rent richting de bal. Bossini onderschept slim de pass. Bossini geeft de bal voor. Bernardis heeft problemen om de bal te vangen. Bernardis schiet op doel. Marubbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:6

27e minuut.
Inworp. Bossini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrocco speelt de bal door. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Campanini de bal. Campanini passt de bal met de wreef. Bison met een sublieme pass. Scopel is nu in balbezit. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:7

34e minuut.
Petrocco rent richting de bal. Petrocco passt de bal zonder na te denken. Loiacono is nu in balbezit. Scopel onderschept slim de pass. Scopel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:8

39e minuut.
Petrocco speelt de bal door. Campanini is nu in balbezit. Campanini speelt de bal door. Bison geeft een hoge lob. Scopel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Petrocco geeft de bal voor. Cugnoni onderschept slim de pass. Bison met een sublieme pass. Campanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Cugnoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernardis onderschept slim de pass. Bernardis met een sublieme pass. Scopel is nu in balbezit. Scopel draait met de bal, schiet en ... Marubbi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:9

44e minuut.
Bison verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bison de bal. Bernardis rent richting de bal. Petrocco rent richting de bal. Petrocco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TINTARA SG 78%, Real Bermy 22%.
TINTARA SG - Real Bermy 0:9

48e minuut.
Bernardis draait met de bal, schiet en ... Chiaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bossini is nu in balbezit. Bossini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiaro de bal. Marubbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bernardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:10

49e minuut.
Bossini geeft een hoge lob. Guerci kopt de bal weg. D`Alessandro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernardis rent richting de bal. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Bossini verovert de bal door een tackle van achteren. Bossini probeert naar een medespeler te passen. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Marubbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:11

54e minuut.
Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocco is nu in balbezit. Petrocco passt de bal in één keer door. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Salzano de bal. Petrocco rent richting de bal. Petrocco passt de bal in één keer door. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bossini is nu in balbezit. Bossini geeft de bal voor. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel haalt uit met een fantastische trap. Marubbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:12

61e minuut.
Bossini met een snelle inworp. Petrocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocco geeft de bal voor. Bison is nu in balbezit. Bison passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bossini is nu in balbezit. Bossini geeft een hoge lob. Bison kopt de bal weg. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:13

72e minuut.
Bernardis is nu in balbezit. Bison is nu in balbezit. Bison geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scopel de bal. Scopel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bison passt de bal met de wreef. Scopel is nu in balbezit. Bernardis rent richting de bal. Bernardis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:14

81e minuut.
Salzano speelt de bal door. Klungelig pakt Buscaglia de bal. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. Marubbi bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Campanini zal de hoekschop nemen. Bossini springt en kopt de bal. Guerci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:15

85e minuut.
Petrocco met een sublieme pass. Campanini rent richting de bal. Campanini geeft een lange en hoge pass. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Klungelig pakt Loiacono de bal. Bossini geeft een hoge lob. Chiaro heeft problemen om de bal te vangen. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Campanini probeert de bal met de borst te controleren. Campanini met een sublieme pass. Guerci heeft problemen om de bal te vangen. Scopel is nu in balbezit. Scopel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bernardis rent richting de bal. Bernardis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scopel rent richting de bal. Scopel schiet op doel. Marubbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINTARA SG - Real Bermy 0:16

88e minuut.
Bison probeert naar een medespeler te passen. Bernardis is nu in balbezit. Bernardis passt de bal in één keer door. Scopel is nu in balbezit. Scopel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TINTARA SG 87%, Real Bermy 13%.
TINTARA SG - Real Bermy 0:16