Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra AtleticoMonaco
Normal Tactiek Canosalandia
34% Balbezit 66%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 59.4
slecht Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Betliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nică de bal. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Zaccara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski met een sublieme pass. Nică is nu in balbezit. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ... Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samarati is nu in balbezit. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel met een sublieme pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:1

11e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zaccara de bal onder controle te krijgen. Dybowski geeft de bal voor. Betliński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Babalioutas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Zapata passt de bal in één keer door. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Betliński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:2

16e minuut.
Fossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński geeft de bal voor. Nică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:3

20e minuut.
Paternoster rent richting de bal. Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Legnami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Fossa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esquivel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Paternoster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broczkowski met een snel genomen vrije trap. Nică springt en kopt de bal. Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:4

25e minuut.
Nică passt de bal zonder na te denken. Betliński rent richting de bal. Betliński passt de bal met de wreef. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:5

28e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Fossa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquivel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broczkowski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:6

30e minuut.
Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski is nu in balbezit. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap. Legnami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:7

34e minuut.
Guidonzi probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Nică de bal. Nică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zaccara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babalioutas met een snelle inworp. Dybowski heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Broczkowski speelt de bal door. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński passt de bal in één keer door. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Legnami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dybowski met een sublieme pass. Nică rent richting de bal. Nică speelt de bal door. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel. Legnami bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra 82%, AtleticoMonaco 18%.
Squadra - AtleticoMonaco 0:8

46e minuut.
Nică geeft een hoge lob. Betliński kopt de bal weg. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:9

49e minuut.
Klungelig pakt Betliński de bal. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel passt de bal in één keer door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:10

50e minuut.
Agnellutti speelt de bal door. Betliński is nu in balbezit. Betliński speelt de bal door. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap. Legnami bokst de bal weg.

56e minuut.
Carletto is nu in balbezit. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski met een sublieme pass. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dybowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski geeft de bal voor. Betliński springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nică rent richting de bal. Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Betliński probeert de bal met de borst te controleren. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:11

63e minuut.
Broczkowski passt de bal in één keer door. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski geeft een hoge lob. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:12

64e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Betliński rent richting de bal. Betliński schiet op doel. Legnami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:13

65e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel. Zaccara kopt de bal weg. Betliński geeft de bal voor. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:14

67e minuut.
Klungelig pakt Lanfranchi de bal. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski passt de bal met de wreef. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Legnami trapt de bal weg van het doel. Babalioutas kopt de bal weg. Nică is nu in balbezit. Nică geeft een lange en hoge pass. Betliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:15

69e minuut.
Zaccara geeft de bal voor. Inworp. Babalioutas met de inworp. Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Legnami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Guidonzi met een sublieme pass. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski passt de bal in één keer door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski met een sublieme pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. Legnami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:16

78e minuut.
Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Betliński rent richting de bal. Betliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Broczkowski kopt de bal weg. Betliński heeft problemen om de bal te vangen. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Samarati de bal onder controle te krijgen. Legnami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:17

82e minuut.
Esquivel geeft de bal voor. Klungelig pakt Nică de bal. Zaccara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:18

83e minuut.
Zaccara geeft een hoge lob. Inworp. Dybowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski met een sublieme pass. Zaccara rent richting de bal. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:19

87e minuut.
Nică geeft een hoge lob. Daar is Samarati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra - AtleticoMonaco 0:20

88e minuut.
Nică is nu in balbezit. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ... Legnami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Legnami met een harde bal richting middenveld. Dybowski kopt de bal weg. Nică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nică geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nică geeft een lange en hoge pass. Broczkowski kopt de bal weg. Betliński rent richting de bal. Betliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Samarati de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Legnami bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra 87%, AtleticoMonaco 13%.
Squadra - AtleticoMonaco 0:20