Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barzot Team avatar club
calend Tactiek vamos
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 59.4
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Bucovčan speelt de bal door. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra passt de bal in één keer door. Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Laki onderschept slim de pass. Laki met een sublieme pass. Freguglia rent richting de bal. Freguglia draait met de bal, schiet en ... Abraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 52%, avatar club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barzot Team - avatar club 0:0

46e minuut.
Gusev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liberiano komt het veld opgelopen. Piłka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Virtuani onderschept slim de pass. Virtuani geeft een hoge lob. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo geeft een hoge lob. Freguglia maakt een snoekduik en kopt de bal. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Freguglia rent richting de bal. Chiţac is nu in balbezit. Freguglia onderschept slim de pass. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo schiet op doel. Abraham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Virtuani onderschept slim de pass. Virtuani speelt de bal door. Badalucco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiţac de bal. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Cierkos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piłka is nu in balbezit. Piłka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - avatar club 0:1

62e minuut.
Piłka passt de bal met de wreef. Wessels rent richting de bal. Wessels haalt uit met een fantastische trap. Rożek probeert de bal aan de voet te houden. Cierkos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Piłka maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Drągowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wessels rent richting de bal. Wessels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - avatar club 0:2

68e minuut.
Oyarzábal passt de bal in één keer door. Piłka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huysegems. Huysegems krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Huysegems met een sublieme pass. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucovčan is nu in balbezit. Laki is nu in balbezit. Laki geeft een lange en hoge pass. Abraham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Huysegems kopt de bal weg. Klungelig pakt Díaz Garrido de bal. Freguglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. Abraham bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brendler komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Díaz Garrido speelt de bal door. Brendler rent richting de bal. Rożek onderschept slim de pass. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang draait met de bal, schiet en ... Cierkos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 62%, avatar club 38%.
Barzot Team - avatar club 0:2