Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICTRIX strade di periferia
tipo Tactiek 355 c2
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 60.5
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Matabuena Delgado geeft de bal voor. Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerighi onderschept slim de pass. Amerighi heeft problemen om de bal te vangen. Amerighi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Larroca onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dirda verovert de bal door een tackle van achteren. Dirda speelt de bal door. Klungelig pakt Matabuena Delgado de bal. Matabuena Delgado geeft een lange en hoge pass. Amerighi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bencsik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cunegatti heeft problemen om de bal te vangen. Matabuena Delgado rent richting de bal. Matabuena Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - strade di periferia 0:1

20e minuut.
Cunegatti verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Matabuena Delgado met de inworp. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Casucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Man Kwong heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - strade di periferia 0:2

21e minuut.
Betz passt de bal zonder na te denken. Daar is Teichert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea maakt een afschuwelijke overtreding. Cernea krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Larroca kopt de bal weg. Pacovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacovský geeft de bal voor. Teichert rent richting de bal. Teichert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cunegatti rent richting de bal. Amerighi onderschept slim de pass. Amerighi probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Casucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Matabuena Delgado met de inworp. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dirda rent richting de bal. Dirda passt de bal met de wreef. Amerighi rent richting de bal. Amerighi draait met de bal, schiet en ... Casucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - strade di periferia 0:3

45e minuut.
Amerighi is nu in balbezit. Betz begaat een overtreding. Amerighi raakt geblesseerd tijdens het duel. Derrer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matabuena Delgado kopt de bal weg. Dirda is nu in balbezit. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - strade di periferia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTRIX 62%, strade di periferia 38%.
VICTRIX - strade di periferia 0:4

49e minuut.
Kunduracı met een sublieme pass. Rajnoha rent richting de bal. Rajnoha geeft de bal voor. Teichert rent richting de bal. Teichert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Bencsik de bal. Bencsik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Man Kwong de bal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Casucci bokst de bal weg.

55e minuut.
Peipponen geeft een lange en hoge pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti passt de bal zonder na te denken. Amerighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerighi draait met de bal, schiet en ... Casucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bencsik neemt de hoekschop. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Cunegatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matabuena Delgado rent richting de bal. Matabuena Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bencsik speelt de bal door. Gardell rent richting de bal. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - strade di periferia 0:5

66e minuut.
Gardell onderschept slim de pass. Gardell geeft de bal voor. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Vezza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - strade di periferia 1:5

71e minuut.
Amerighi draait met de bal, schiet en ... Daar is Derrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacovský speelt de bal door. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Peipponen probeert naar een medespeler te passen. Betz geeft een lange en hoge pass. Teichert maakt een snoekduik en kopt de bal. Vezza bokst de bal weg.

89e minuut.
Betz met een sublieme pass. Matabuena Delgado speelt de bal door. Amerighi rent richting de bal. Amerighi schiet op doel. Casucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTRIX 57%, strade di periferia 43%.
VICTRIX - strade di periferia 1:5