Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strade di periferia VICTRIX
355 c2 Tactiek tipo
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
54.4 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Golles speelt de bal door. Matabuena Delgado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betz. Betz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Derrer kan de bal niet met de borst controleren. Betz rent richting de bal. Derrer begaat een overtreding. Derrer krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Derrer passt de bal zonder na te denken. Daar is Pacovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacovský passt de bal zonder na te denken. Beliczky rent richting de bal. Beliczky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Amerighi is nu in balbezit. Man Kwong rent richting de bal. Man Kwong geeft een hoge lob. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Bignami bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti rent richting de bal. Bignami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunegatti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cunegatti kan niet meer verder spelen. Skoneczny komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Pacovský is nu in balbezit. Pacovský probeert naar een medespeler te passen. Skoneczny rent richting de bal. Skoneczny geeft de bal voor. Teichert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bertinato met een harde bal richting middenveld. Matabuena Delgado kopt de bal weg. Rossen met een sublieme pass. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Bertinato bokst de bal weg. Daar is Teichert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teichert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - VICTRIX 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Betz de bal. Betz passt de bal zonder na te denken. Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Teichert rent richting de bal. Teichert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 55%, VICTRIX 45%.
strade di periferia - VICTRIX 0:1

54e minuut.
Gardell verovert de bal door een tackle van achteren. Gardell geeft een hoge lob. Teichert is nu in balbezit. Teichert draait met de bal, schiet en ... Bertinato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beliczky rent richting de bal. Beliczky geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peipponen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertinato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bignami rent richting de bal. Man Kwong rent richting de bal. Bignami onderschept slim de pass. Bignami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
strade di periferia - VICTRIX 1:1

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Beliczky stond buitenspel. Dirda komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Amerighi de bal onder controle te krijgen. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Pollaris onderschept slim de pass. Amerighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerighi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurshumdzhiev komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bignami bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pollaris. Bignami raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matabuena Delgado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Gardell de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - VICTRIX 2:1

87e minuut.
Skoneczny passt de bal zonder na te denken. Kunduracı rent richting de bal. Kunduracı passt de bal in één keer door. Betz is nu in balbezit. Betz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 48%, VICTRIX 52%.
strade di periferia - VICTRIX 2:1