Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANE E POLLAME Mure FC
532.03 Tactiek Mure 6
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.6 gemiddelde waardering 40.1
zwak Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


12e minuut.
Pastýř is nu in balbezit. Pastýř geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hoyos de bal. Orzechowski is nu in balbezit. Orzechowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Krůta rent richting de bal. Bankowicz is nu in balbezit. Rikić begaat een overtreding. Rikić krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Moulijn geeft de bal voor. Brito Nunes is nu in balbezit. Brito Nunes probeert naar een medespeler te passen. Orzechowski rent richting de bal. Orzechowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tur is nu in balbezit. Krajanović rent richting de bal. Tur begaat een overtreding. Krajanović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Krajanović met een snel genomen vrije trap. Orzechowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pastýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastýř geeft een hoge lob. Orzechowski probeert de bal met de borst te controleren. Orzechowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Orzechowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - Mure FC 0:1

30e minuut.
Hoyos onderschept slim de pass. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz passt de bal in één keer door. Orzechowski is nu in balbezit. Orzechowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Luzzardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hoyos heeft problemen om de bal te vangen. Orzechowski is nu in balbezit. Orzechowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wichura verovert de bal door een tackle van achteren. Wichura geeft een hoge lob. Tur heeft problemen om de bal te vangen. Orzechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rikić passt de bal in één keer door. Bożym is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichura. Wichura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANE E POLLAME 57%, Mure FC 43%.
PANE E POLLAME - Mure FC 0:1

49e minuut.
Brito Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz geeft de bal voor. Orzechowski is nu in balbezit. Orzechowski haalt uit met een fantastische trap. Luzzardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Tur probeert naar een medespeler te passen. Pastýř is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bożym. Bożym krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Krajanović passt de bal zonder na te denken. Orzechowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amelio. Amelio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANE E POLLAME 60%, Mure FC 40%.
PANE E POLLAME - Mure FC 0:1