Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sommariva Perno grandelazio
inizio Tactiek gius
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


13e minuut.
Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski passt de bal met de wreef. Noviello rent richting de bal. Noviello draait met de bal, schiet en ... Kanerva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - grandelazio 1:0

20e minuut.
Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crăciunoiu. Wyleżych is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arazzi met een snel genomen vrije trap. Di Niro kopt de bal weg. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bezvajec onderschept slim de pass. Bezvajec geeft een hoge lob. Buranelli kopt de bal weg. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli geeft een lange en hoge pass. Pulgar met een sublieme pass. Juzups rent richting de bal. Juzups schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski passt de bal met de wreef. Sferza probeert naar een medespeler te passen. Juzups is nu in balbezit. Juzups haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 44%, grandelazio 56%.
FC Sommariva Perno - grandelazio 1:0

46e minuut.
Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu geeft de bal voor. Juzups rent richting de bal. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kłosowski probeert naar een medespeler te passen. Bezvajec rent richting de bal. Noviello verovert de bal door een tackle van achteren. Noviello schiet op doel. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - grandelazio 2:0

57e minuut.
Buranelli is nu in balbezit. Buranelli geeft een lange en hoge pass. Kłosowski met een sublieme pass. Juzups rent richting de bal. Juzups schiet op doel. Kanerva bokst de bal weg.

58e minuut.
Bezvajec geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pulgar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juzups krijgt zijn hoofd ertegen. Kanerva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - grandelazio 3:0

67e minuut.
Buendía rent richting de bal. Noviello onderschept slim de pass. Noviello geeft een lange en hoge pass. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski geeft de bal voor. Kanerva bokst de bal weg. Juzups rent richting de bal. Juzups haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - grandelazio 4:0

74e minuut.
Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu onderschept slim de pass. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Juzups rent richting de bal. Juzups schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Buranelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juzups rent richting de bal. Juzups geeft een lange en hoge pass. Noviello krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski passt de bal zonder na te denken. Juzups is nu in balbezit. Juzups schiet op doel. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - grandelazio 5:0

88e minuut.
Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan passt de bal zonder na te denken. Di Niro rent richting de bal. Frasca Polari verovert de bal door een tackle van achteren. Frasca Polari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Frasca Polari passt de bal in één keer door. Arazzi rent richting de bal. Arazzi passt de bal zonder na te denken. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 47%, grandelazio 53%.
FC Sommariva Perno - grandelazio 5:0