Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grandelazio Mure FC
gius Tactiek Mure 6
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
40.4 gemiddelde waardering 48.2
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Pastýř kopt de bal weg. Wichura geeft een lange en hoge pass. Brito Nunes kopt de bal weg. Orzechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Mure FC 0:1

10e minuut.
Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz geeft de bal voor. Pastýř is nu in balbezit. Klungelig pakt Pastýř de bal. Pastýř schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bankowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymanowski geeft de bal voor. Pastýř kopt de bal weg. Daar is Orzechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orzechowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Brito Nunes onderschept slim de pass. Orzechowski is nu in balbezit. Brito Nunes rent richting de bal. Brito Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Mure FC 0:2

27e minuut.
Pastýř probeert naar een medespeler te passen. Petikyan met een sublieme pass. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz geeft een lange en hoge pass. Orzechowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Brito Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito Nunes haalt uit met een fantastische trap. Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 63%, Mure FC 37%.
grandelazio - Mure FC 0:2

51e minuut.
Warać geeft de bal voor. Bojin controleert de bal met de borst. Pastýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Krajanović de bal. Krajanović geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Brito Nunes onderschept slim de pass. Brito Nunes schiet op doel. Kanerva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Mure FC 0:3

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankowicz met een snelle inworp. Szymanowski geeft een lange en hoge pass. Orzechowski springt en kopt de bal. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wyleżych heeft problemen om de bal te vangen. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz passt de bal met de wreef. Brito Nunes rent richting de bal. Brito Nunes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Arbeloa met een sublieme pass. Snopek heeft problemen om de bal te vangen. Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Snopek onderschept slim de pass. Snopek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kanerva trapt de bal weg van het doel. Arazzi kopt de bal weg. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Mure FC 1:3

76e minuut.
Arazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan probeert naar een medespeler te passen. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snopek schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Buendía neemt vlug de vrije trap. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wichura ... Strafschop! Wichura is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Snopek raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyleżych kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 54%, Mure FC 46%.
grandelazio - Mure FC 1:3