Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avatar club grandelazio
vamos Tactiek gius
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 41
outstanding Schieten adequate
excellent Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Piłka verovert de bal door een tackle van achteren. Piłka geeft de bal voor. Klungelig pakt Díaz Garrido de bal. Wessels rent richting de bal. Wessels haalt uit met een fantastische trap. Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piłka rent richting de bal. Piłka draait met de bal, schiet en ... Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bucovčan zal de hoekschop nemen. Wessels maakt een snoekduik en kopt de bal. Seyyah controleert de bal met de borst. Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Zabłocki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Garrido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Khánh Giang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piłka de bal. Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Seyyah de bal onder controle te krijgen. Kanerva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 1:0

14e minuut.
Gusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petikyan met een snelle inworp. Frasca Polari geeft een lange en hoge pass. Cozarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Oviedo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucovčan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Giang geeft de bal voor. Wessels maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kanerva met een harde bal richting middenveld. Díaz Garrido is nu in balbezit. Díaz Garrido speelt de bal door. Wessels rent richting de bal. Wessels draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kanerva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Piłka is nu in balbezit. Piłka passt de bal in één keer door. Wessels rent richting de bal. Wessels draait met de bal, schiet en ... Kanerva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 2:0

25e minuut.
País bereikt de bal nog maar net als eerste. País geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buendía geeft de bal voor. Cozarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. País geeft een lange en hoge pass. Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka onderschept slim de pass. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 3:0

28e minuut.
Díaz Garrido rent richting de bal. Díaz Garrido geeft een lange en hoge pass. Daar is Arbeloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wessels rent richting de bal. Wessels schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Inworp. Díaz Garrido met een snelle inworp. Khánh Giang rent richting de bal. Khánh Giang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piłka de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wessels is nu in balbezit. Wessels probeert naar een medespeler te passen. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Seyyah heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Seyyah rent richting de bal. Piłka onderschept slim de pass. Wessels is nu in balbezit. Wessels schiet op doel. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 4:0

36e minuut.
Uriona verovert de bal door een tackle van achteren. Uriona passt de bal met de wreef. Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels schiet op doel. Kanerva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wessels springt en kopt de bal. Kanerva probeert naar een medespeler te passen. Chiţac kopt de bal weg. Wessels rent richting de bal. Wessels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 5:0

43e minuut.
Díaz Garrido met een sublieme pass. Zabłocki rent richting de bal. Wessels verovert de bal door een tackle van achteren. Wessels schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avatar club 30%, grandelazio 70%.
avatar club - grandelazio 6:0

46e minuut.
Inworp. Bucovčan met een snelle inworp. Klungelig pakt Khánh Giang de bal. Khánh Giang geeft een hoge lob. Wessels springt en kopt de bal. Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 7:0

51e minuut.
País kopt de bal weg. Khánh Giang rent richting de bal. Khánh Giang passt de bal in één keer door. Wessels is nu in balbezit. Wessels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Khánh Giang probeert naar een medespeler te passen. Chiţac is nu in balbezit. Khánh Giang rent richting de bal. Khánh Giang geeft een lange en hoge pass. Wessels maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piłka rent richting de bal. Piłka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 8:0

55e minuut.
Frasca Polari rent richting de bal. Frasca Polari passt de bal met de wreef. Arbeloa heeft problemen om de bal te vangen. Piłka rent richting de bal. Piłka haalt uit met een fantastische trap. Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Chiţac speelt de bal door. Bucovčan probeert naar een medespeler te passen. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka haalt uit met een fantastische trap. Kanerva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 9:0

60e minuut.
Díaz Garrido rent richting de bal. Díaz Garrido probeert naar een medespeler te passen. Wessels rent richting de bal. Wessels heeft problemen om de bal te vangen. Wessels haalt uit met een fantastische trap. Kanerva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Díaz Garrido geeft de bal voor. Klungelig pakt Petikyan de bal. Piłka is nu in balbezit. Piłka schiet op doel. Kanerva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 10:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Garrido met een snelle inworp. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang geeft een hoge lob. Wessels krijgt zijn hoofd ertegen. Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Piłka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oviedo. Piłka raakt geblesseerd tijdens het duel. Khánh Giang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piłka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Seyyah is nu in balbezit. Seyyah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Garrido met de inworp. Khánh Giang geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Chiţac kopt de bal weg. Daar is Wessels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wessels met een sublieme pass. Piłka is nu in balbezit. Piłka haalt uit met een fantastische trap. Kanerva bokst de bal weg. Zabłocki probeert de bal met de borst te controleren. Wessels is nu in balbezit. Wessels draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 11:0

73e minuut.
Khánh Giang rent richting de bal. Khánh Giang speelt de bal door. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 12:0

75e minuut.
Bucovčan probeert naar een medespeler te passen. Piłka rent richting de bal. Piłka probeert naar een medespeler te passen. Khánh Giang geeft de bal voor. Wessels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 13:0

77e minuut.
Inworp. País zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Giang met een sublieme pass. Wessels rent richting de bal. Wessels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Khánh Giang geeft de bal voor. Wessels probeert naar een medespeler te passen. Piłka rent richting de bal. Piłka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 14:0

82e minuut.
Frasca Polari passt de bal met de wreef. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka onderschept slim de pass. Piłka schiet op doel. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 15:0

86e minuut.
Díaz Garrido geeft de bal voor. Klungelig pakt Seyyah de bal. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka haalt uit met een fantastische trap. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 16:0

87e minuut.
Wessels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espinar Sierra komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Piłka is nu in balbezit. Piłka passt de bal met de wreef. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra haalt uit met een fantastische trap. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - grandelazio 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avatar club 20%, grandelazio 80%.
avatar club - grandelazio 17:0