Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mure FC strade di periferia
Mure 6 Tactiek 355 c2
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten formidable
good Passen solid
average Verdedigen very good


12e minuut.
Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado schiet op doel. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Baburov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mure FC - strade di periferia 0:1

13e minuut.
Amerighi speelt de bal door. Matabuena Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Matabuena Delgado geeft de bal voor. Giacometti heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bencsik is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bencsik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mure FC - strade di periferia 0:2

19e minuut.
Cernea met een sublieme pass. Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Baburov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mure FC - strade di periferia 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Amerighi de bal. Moulijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerighi verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bankowicz geeft de bal voor. Bencsik is nu in balbezit. Bencsik passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado passt de bal zonder na te denken. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moulijn de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mure FC 61%, strade di periferia 39%.
Mure FC - strade di periferia 0:3

47e minuut.
Derrer is nu in balbezit. Derrer geeft een lange en hoge pass. Amerighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerighi haalt uit met een fantastische trap. Baburov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

50e minuut.
Amerighi is nu in balbezit. Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Baburov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bencsik passt de bal met de wreef. Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədoğlu passt de bal met de wreef. Bencsik geeft de bal voor. Amerighi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bencsik geeft een lange en hoge pass. Giacometti kopt de bal weg. Amerighi is nu in balbezit. Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bencsik passt de bal met de wreef. Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Baburov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amerighi rent richting de bal. Amerighi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mure FC - strade di periferia 0:4

61e minuut.
Klungelig pakt Matabuena Delgado de bal. Amerighi is nu in balbezit. Bankowicz begaat een overtreding. Bankowicz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Brito Nunes passt de bal in één keer door. Bencsik rent richting de bal. Bencsik geeft de bal voor. Amerighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerighi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Əhmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Mândruleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mure FC - strade di periferia 0:5

80e minuut.
Derrer probeert naar een medespeler te passen. Matabuena Delgado geeft een lange en hoge pass. Wichura rent richting de bal. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kurshumdzhiev geeft een hoge lob. Matabuena Delgado rent richting de bal. Matabuena Delgado probeert naar een medespeler te passen. Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mure FC 72%, strade di periferia 28%.
Mure FC - strade di periferia 0:5