Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toro Richi team
ceck5 Tactiek 5-2-1-2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
54.9 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
bin Hamzan rent richting de bal. bin Hamzan passt de bal zonder na te denken. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Əzizbəyli probeert de bal aan de voet te houden. Huelmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ratatas geeft de bal voor. Martínez Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Mastrangelo is nu in balbezit. Mastrangelo haalt uit met een fantastische trap. Pinči probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sonnenschein rent richting de bal. Siepka geeft de bal voor. Sonnenschein met een sublieme pass. Mastrangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrangelo draait met de bal, schiet en ... Pinči bokst de bal weg. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toro - Richi team 0:1

15e minuut.
Siepka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nachum komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Neiße bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachum geeft de bal voor. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares onderschept slim de pass. Valladares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Valladares probeert de bal aan de voet te houden. Rauterberg kopt de bal weg. Noworyta is nu in balbezit. Klungelig pakt Noworyta de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toro 49%, Richi team 51%.
toro - Richi team 0:1

50e minuut.
Silva Zivieri passt de bal met de wreef. Rauterberg rent richting de bal. Rauterberg geeft de bal voor. Mastrangelo heeft problemen om de bal te vangen. Mastrangelo haalt uit met een fantastische trap. Pinči verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Sonnenschein kopt de bal weg. Neiße is nu in balbezit. Neiße probeert naar een medespeler te passen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Badel verovert de bal door een tackle van achteren. Badel geeft de bal voor. Mastrangelo kopt de bal weg. Daar is Neiße, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neiße geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
bin Hamzan probeert naar een medespeler te passen. Manolache speelt de bal door. Kobiela rent richting de bal. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. Huelmo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
toro - Richi team 1:1

59e minuut.
Rauterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzan rent richting de bal. Rauterberg begaat een overtreding. Rauterberg krijgt een gele kaart. bin Hamzan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silva Zivieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Martínez Pérez is nu in balbezit. Mastrangelo onderschept slim de pass. Zolović onderschept slim de pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Pinči kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mastrangelo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gebel komt het veld opgelopen. Gonzalo komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doeltrap. Pinči met een harde bal richting middenveld. Valladares kopt de bal weg. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toro 63%, Richi team 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toro - Richi team 1:1