Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polisportiva Juventina Real Palermo
new352 Tactiek 532 anchiama
65% Balbezit 35%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 37.4
formidable Schieten weak
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Sarbiewski geeft de bal voor. Mendoza kopt de bal weg. Klungelig pakt Staręga de bal. Šprem verovert de bal door een tackle van achteren. Šprem schiet op doel. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Galioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto heeft problemen om de bal te vangen. Galioto speelt de bal door. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Šprem is nu in balbezit. Šprem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - Real Palermo 1:0

12e minuut.
Bombini probeert naar een medespeler te passen. Aliberti met een sublieme pass. Šprem rent richting de bal. Šprem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šprem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hartmann neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bombini bokst de bal weg.

26e minuut.
Aliberti passt de bal in één keer door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Hartmann springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Renderos Iraheta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tettamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem onderschept slim de pass. Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza passt de bal met de wreef. Nowak-Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Šprem is nu in balbezit. Šprem schiet op doel. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hartmann probeert de bal aan de voet te houden. Vedovato kopt de bal weg. Zandomeneghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem onderschept slim de pass. Šprem schiet op doel. Bombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Aliberti kopt de bal weg. Klungelig pakt Bernich de bal. Šprem rent richting de bal. Šprem haalt uit met een fantastische trap. Bombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nowak-Kowalski passt de bal zonder na te denken. Galioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto passt de bal zonder na te denken. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 29%, Real Palermo 71%.
Polisportiva Juventina - Real Palermo 1:0

46e minuut.
Bergström passt de bal in één keer door. Tüfekçi rent richting de bal. Met opzet legt Hartmann zijn tegenspeler op de grond. Hartmann krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Vedovato speelt de bal door. Mendoza met een sublieme pass. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem heeft problemen om de bal te vangen. Šprem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vedovato passt de bal met de wreef. Galioto is nu in balbezit. Galioto passt de bal met de wreef. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Vedovato is nu in balbezit. Vedovato passt de bal in één keer door. Galioto rent richting de bal. Galioto geeft de bal voor. Šprem maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tettamanti rent richting de bal. Tettamanti geeft de bal voor. Emerim kopt de bal weg. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mendoza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zandomeneghi. Mendoza raakt geblesseerd tijdens het duel. Vedovato met een snel genomen vrije trap. Bernich kopt de bal weg. Nowak-Kowalski speelt de bal door. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nowak-Kowalski passt de bal in één keer door. Galioto is nu in balbezit. Galioto passt de bal zonder na te denken. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel. Bombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Sarbiewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budel. Sarbiewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Aliberti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tüfekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 43%, Real Palermo 57%.
Polisportiva Juventina - Real Palermo 1:0