Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Santhià Blacksheeps
Tiki_Taka Tactiek 442 CLASSICO
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 56.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Gaiani met een sublieme pass. Azzino rent richting de bal. Azzino geeft een hoge lob. Jabłczyński springt en kopt de bal. Gałecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Gaiani de bal. Gaiani passt de bal in één keer door. Jabłczyński rent richting de bal. Azzino rent richting de bal. Azzino haalt uit met een fantastische trap. Gałecki bokst de bal weg.

20e minuut.
De Negri is nu in balbezit. Azzino verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński schiet op doel. Gałecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 2:0

21e minuut.
Vasino met de inworp. Balanzone rent richting de bal. Balanzone geeft een lange en hoge pass. Azzino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 3:0

23e minuut.
Daar is Creda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński rent richting de bal. Creda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jabłczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Azzino neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 4:0

29e minuut.
Balanzone probeert naar een medespeler te passen. Gaiani rent richting de bal. Gaiani geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński springt en kopt de bal. Gałecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 5:0

39e minuut.
Cung probeert naar een medespeler te passen. Ziemba is nu in balbezit. Balanzone begaat een overtreding. Balanzone krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cung onderschept slim de pass. Cung probeert naar een medespeler te passen. Ziemba rent richting de bal. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Santhià 46%, Blacksheeps 54%.
Athletic Santhià - Blacksheeps 5:1

49e minuut.
Ghesla geeft de bal voor. Azzino rent richting de bal. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Gałecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 6:1

51e minuut.
Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 7:1

61e minuut.
Dall`Agnol geeft een lange en hoge pass. Pobuta is nu in balbezit. Gaiani verovert de bal door een tackle van achteren. Gaiani geeft een hoge lob. Jabłczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Gałecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino schiet op doel. Gałecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Blacksheeps 8:1

65e minuut.
Creda kopt de bal weg. Gaiani heeft problemen om de bal te vangen. Gaiani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Azzino de bal. Azzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ghesla kopt de bal weg. Christou met een sublieme pass. Klungelig pakt Cung de bal. Azzino is nu in balbezit. Azzino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Santhià 46%, Blacksheeps 54%.
Athletic Santhià - Blacksheeps 8:1