Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lig Brasilia Sporting Severino
facitv i chezz v Tactiek 442new
35% Balbezit 65%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 49.9
slecht Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


17e minuut.
Hegyesi is nu in balbezit. Hegyesi geeft een lange en hoge pass. Michelazzi kopt de bal weg. Miś met een sublieme pass. Spentzopoulos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ökkeşoğlu onderschept slim de pass. Ökkeşoğlu geeft een lange en hoge pass. Xerém is nu in balbezit. Xerém schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Sporting Severino 0:1

29e minuut.
Xerém rent richting de bal. Costacurta begaat een overtreding. Xerém is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bilgin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xerém maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Verriest kopt de bal weg. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrara begaat een overtreding. Xerém raakt geblesseerd tijdens het duel. Bilgin komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Danisi passt de bal zonder na te denken. Zanisi rent richting de bal. Bilgin maakt een afschuwelijke overtreding. Zanisi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lavolpicella komt bij de bal en schiet. Currò bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lig Brasilia 51%, Sporting Severino 49%.
Lig Brasilia - Sporting Severino 0:1

47e minuut.
Labrousse geeft een lange en hoge pass. Miś heeft problemen om de bal te vangen. Zanisi begaat een overtreding. Zanisi krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Xerém probeert naar een medespeler te passen. Spentzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spentzopoulos geeft een lange en hoge pass. Verriest rent richting de bal. Verriest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Sporting Severino 0:2

52e minuut.
Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu geeft de bal voor. Verriest rent richting de bal. Verriest schiet op doel. Pilarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Sporting Severino 0:3

70e minuut.
Spentzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spentzopoulos met een sublieme pass. Xerém is nu in balbezit. Xerém haalt uit met een fantastische trap. Pilarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Sporting Severino 0:4

77e minuut.
Verriest rent richting de bal. Labrousse verovert de bal door een tackle van achteren. Labrousse met een sublieme pass. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. Bilgin met een sublieme pass. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Sporting Severino 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lig Brasilia 57%, Sporting Severino 43%.
Lig Brasilia - Sporting Severino 0:5