Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blacksheeps Polisportiva Juventina
442 CLASSICO Tactiek new352
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 57
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Christou speelt de bal door. Cung rent richting de bal. Cung passt de bal zonder na te denken. Ziemba rent richting de bal. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Galioto probeert de bal aan de voet te houden. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian probeert naar een medespeler te passen. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondini verovert de bal door een tackle van achteren. Mondini met een sublieme pass. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba schiet op doel. Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frisanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Florian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azəroğlu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Sarbiewski rent richting de bal. Sarbiewski geeft een hoge lob. Galioto speelt de bal door. Daar is Šprem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šprem schiet op doel. Gałecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Azəroğlu met de inworp. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem haalt uit met een fantastische trap. Gałecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Polisportiva Juventina 0:1

35e minuut.
Frisanco is nu in balbezit. Frisanco geeft de bal voor. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Gałecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 47%, Polisportiva Juventina 53%.
Blacksheeps - Polisportiva Juventina 0:1

48e minuut.
Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak-Kowalski passt de bal met de wreef. Galioto geeft een lange en hoge pass. Hartmann springt en kopt de bal. Gałecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Hartmann rent richting de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šprem maakt een snoekduik en kopt de bal. Gałecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Azəroğlu met een sublieme pass. Šprem kan de bal niet met de borst controleren. Šprem geeft een hoge lob. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel. Gałecki bokst de bal weg. Šprem rent richting de bal. Šprem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Polisportiva Juventina 0:2

69e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Christou controleert de bal met de borst. Nowak-Kowalski rent richting de bal. De Negri is nu in balbezit. Nowak-Kowalski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cappellino geeft een lange en hoge pass. Daar is De Negri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak-Kowalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowak-Kowalski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Aliberti probeert naar een medespeler te passen. Frisanco rent richting de bal. Frisanco geeft een hoge lob. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 55%, Polisportiva Juventina 45%.
Blacksheeps - Polisportiva Juventina 0:2