Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polisportiva Juventina Blacksheeps
new352 Tactiek 442 CLASSICO
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten solid
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Christou probeert naar een medespeler te passen. Aliberti geeft een lange en hoge pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Gałecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Mondini rent richting de bal. Frisanco verovert de bal door een tackle van achteren. Frisanco geeft een lange en hoge pass. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem haalt uit met een fantastische trap. Gałecki bokst de bal weg.

18e minuut.
Aliberti verovert de bal door een tackle van achteren. Cung rent richting de bal. Aliberti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aliberti krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Creda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nowak-Kowalski. Nowak-Kowalski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 55%, Blacksheeps 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polisportiva Juventina - Blacksheeps 0:0

46e minuut.
Pănican is nu in balbezit. Pănican passt de bal met de wreef. Galioto met een sublieme pass. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aliberti rent richting de bal. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovato begaat een overtreding. Vedovato krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Mondini is nu in balbezit. Mondini passt de bal zonder na te denken. Christou rent richting de bal. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Florian met een sublieme pass. Aliberti met een sublieme pass. Galioto speelt de bal door. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Daar is Galioto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galioto speelt de bal door. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem haalt uit met een fantastische trap. Gałecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - Blacksheeps 1:0

80e minuut.
Šprem met een sublieme pass. Nowak-Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - Blacksheeps 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 54%, Blacksheeps 46%.
Polisportiva Juventina - Blacksheeps 2:0