Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZARATE08 Sporting Severino
4-1-3-2 Tactiek 442new
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Alpsteg rent richting de bal. Alpsteg met een sublieme pass. Liukko geeft een hoge lob. Lumahan rent richting de bal. Lumahan draait met de bal, schiet en ... Currò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Spentzopoulos passt de bal zonder na te denken. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest schiet op doel. Havriciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Boczkowski geeft een lange en hoge pass. de Carvalho kopt de bal weg. Bilgin geeft een lange en hoge pass. Verriest kan de bal niet met de borst controleren. Verriest draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liukko is nu in balbezit. Liukko geeft een lange en hoge pass. Alpsteg met een sublieme pass. Xerém rent richting de bal. Xerém schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alpsteg speelt de bal door. Eftimie is nu in balbezit. Verriest onderschept slim de pass. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Sporting Severino 0:1

44e minuut.
Abildstrøm speelt de bal door. Lumahan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verriest. Verriest krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ökkeşoğlu geeft een hoge lob. Anghelache controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xerém. Xerém krijgt een gele kaart. Anghelache raakt geblesseerd tijdens het duel. Liukko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lumahan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARATE08 68%, Sporting Severino 32%.
ZARATE08 - Sporting Severino 0:1

51e minuut.
Liukko controleert de bal met de borst. Bilgin is nu in balbezit. Bilgin passt de bal in één keer door. Xerém is nu in balbezit. Xerém draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Verriest is nu in balbezit. Bilgin is nu in balbezit. Bilgin passt de bal zonder na te denken. Xerém is nu in balbezit. Xerém draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Liukko is nu in balbezit. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Sporting Severino 0:2

62e minuut.
Hegyesi geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Sporting Severino 0:3

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Verriest stond buitenspel. Rioja komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Naliato zijn tegenspeler op de grond. Xerém is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alpsteg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verriest krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden. Verriest rent richting de bal. Liukko rent richting de bal. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Sporting Severino 0:4

75e minuut.
Verriest haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Havriciuc trapt de bal weg van het doel. Verriest is nu in balbezit. Verriest haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Sporting Severino 0:5

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naliato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosowski probeert naar een medespeler te passen. Lumahan rent richting de bal. Lumahan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Ökkeşoğlu geeft een hoge lob. Bilgin kopt de bal weg. Xerém is nu in balbezit. Xerém draait met de bal, schiet en ... Havriciuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Sporting Severino 0:6

83e minuut.
Anghelache rent richting de bal. Anghelache geeft een lange en hoge pass. Xerém is nu in balbezit. Xerém schiet op doel. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Sporting Severino 0:7

84e minuut.
Bilgin passt de bal in één keer door. Xerém is nu in balbezit. Xerém geeft de bal voor. Verriest is nu in balbezit. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Hegyesi is nu in balbezit. Hegyesi probeert naar een medespeler te passen. Xerém is nu in balbezit. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Havriciuc met een sublieme pass. Alpsteg kopt de bal weg. Eftimie is nu in balbezit. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARATE08 71%, Sporting Severino 29%.
ZARATE08 - Sporting Severino 0:7