Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Severino ZARATE08
442new Tactiek 4-1-3-2
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 23.2
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bermúdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest onderschept slim de pass. Verriest geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hegyesi passt de bal in één keer door. Spentzopoulos rent richting de bal. Spentzopoulos geeft een hoge lob. Verriest krijgt zijn hoofd ertegen. Eftimie controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anghelache is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft de bal voor. Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Verriest rent richting de bal. Verriest haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bilgin passt de bal zonder na te denken. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém is nu in balbezit. Xerém schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - ZARATE08 1:0

13e minuut.
Hegyesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spentzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spentzopoulos speelt de bal door. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

18e minuut.
Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgin verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgin geeft een hoge lob. Verriest maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - ZARATE08 2:0

21e minuut.
Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache onderschept slim de pass. Anghelache met een sublieme pass. Verriest is nu in balbezit. Verriest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hegyesi geeft een lange en hoge pass. Verriest heeft problemen om de bal te vangen. Liukko bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal in één keer door. Eftimie is nu in balbezit. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
bin Mohd Saad geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hegyesi de bal onder controle te krijgen. Spentzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Verriest is nu in balbezit. Verriest draait met de bal, schiet en ... Havriciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - ZARATE08 3:0

44e minuut.
Spentzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Hegyesi rent richting de bal. Hegyesi speelt de bal door. Spentzopoulos rent richting de bal. Spentzopoulos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 19%, ZARATE08 81%.
Sporting Severino - ZARATE08 3:0

46e minuut.
Verriest onderschept slim de pass. Xerém is nu in balbezit. Anghelache onderschept slim de pass. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - ZARATE08 4:0

55e minuut.
Ökkeşoğlu rent richting de bal. Bermúdez speelt de bal door. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - ZARATE08 5:0

62e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Miś heeft problemen om de bal te vangen. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest is nu in balbezit. Verriest haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Rioja komt het veld opgelopen. Kosznik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Spentzopoulos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. Xerém is nu in balbezit. Xerém geeft een hoge lob. Verriest maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - ZARATE08 6:0

72e minuut.
Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Spentzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Spentzopoulos met een sublieme pass. Xerém rent richting de bal. Xerém haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Bilgin passt de bal zonder na te denken. Spentzopoulos is nu in balbezit. Spentzopoulos met een sublieme pass. Daar is Verriest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verriest schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Havriciuc bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ökkeşoğlu geeft een hoge lob. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Spentzopoulos rent richting de bal. Spentzopoulos geeft de bal voor. Verriest maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 25%, ZARATE08 75%.
Sporting Severino - ZARATE08 6:0