Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grifone Lig Brasilia
pato Tactiek facitv i chezz v
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten poor
good Passen good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Pazio speelt de bal door. Klungelig pakt Pac de bal. Zanisi rent richting de bal. Zanisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Lig Brasilia 0:1

12e minuut.
Pazio verovert de bal door een tackle van achteren. Pazio passt de bal zonder na te denken. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap. Pilarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grifone - Lig Brasilia 1:1

23e minuut.
Pazio rent richting de bal. Pazio passt de bal in één keer door. Arroupe speelt de bal door. Fruet rent richting de bal. Fruet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Costacurta rent richting de bal. Costacurta passt de bal in één keer door. Pac probeert de bal aan de voet te houden. Morvai rent richting de bal. Fruet rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Passatori is nu in balbezit. Labrousse onderschept slim de pass. Labrousse passt de bal met de wreef. Zanisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanisi schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Labrousse speelt de bal door. Michelazzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morvai. Michelazzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Michelazzi kan niet meer verder spelen.

45e minuut.
Ferrara is nu in balbezit. Ferrara geeft de bal voor. Fruet rent richting de bal. Fruet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Lig Brasilia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 48%, Lig Brasilia 52%.
grifone - Lig Brasilia 2:1

61e minuut.
Passatori speelt de bal door. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio geeft een hoge lob. Mosna rent richting de bal. Mosna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Passatori rent richting de bal. Labrousse verovert de bal door een tackle van achteren. Labrousse speelt de bal door. Zanisi rent richting de bal. Zanisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fruet passt de bal met de wreef. Pac met een sublieme pass. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 56%, Lig Brasilia 44%.
grifone - Lig Brasilia 2:1