Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polisportiva Juventina Athletic Santhià
new352 Tactiek Tiki_Taka
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Galioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto passt de bal met de wreef. Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem verovert de bal door een tackle van achteren. Šprem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Šprem rent richting de bal. Cerro begaat een overtreding. Šprem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verpecz met een snel genomen vrije trap. Šprem maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Jabłczyński onderschept slim de pass. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino schiet op doel. Verheyden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - Athletic Santhià 0:1

16e minuut.
Spostato rent richting de bal. Spostato passt de bal met de wreef. Gaiani met een sublieme pass. Klungelig pakt Jabłczyński de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Azzino onderschept slim de pass. Azzino probeert naar een medespeler te passen. Sarbiewski rent richting de bal. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Verheyden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 51%, Athletic Santhià 49%.
Polisportiva Juventina - Athletic Santhià 0:1

49e minuut.
Galioto speelt de bal door. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Vedovato rent richting de bal. Vedovato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gaiani kopt de bal weg. Klungelig pakt Spostato de bal. Gaiani speelt de bal door. Azzino is nu in balbezit. Azzino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispini onderschept slim de pass. Aliberti begaat een overtreding. Crispini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Crispini kan niet meer verder spelen. Cialfi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Hartmann passt de bal met de wreef. Cerro is nu in balbezit. Šprem onderschept slim de pass. Šprem schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft de bal voor. Šprem rent richting de bal. Šprem schiet op doel. Venczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polisportiva Juventina - Athletic Santhià 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 48%, Athletic Santhià 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polisportiva Juventina - Athletic Santhià 1:1